Guld.

Jodå, guld över hela,( nåja halva kanske) händerna har jag nu. Men nu jäkklars är äntligen riddarhjälmarna klara. Goldfinger!!
Bilder kommer väl snart, i morgon ska vi åka redan kl 10:00 till Norrtan. Så det hinner troligen inte bli så mycket inlägg då.
Är det bara hos oss som tiden är helt ur led fortfarande efter den jäkla sommartidsomställningen? I kväll tex käkade vi och sällskapade sedan sambon vid matbordet när han kom, börjar ju bli den årstiden när tempot spidas upp här ute på öarna. Altaner också vidare som ska bli klart inför........
Det är kul och bra, men samvaron blir ju lite lidande så klart.
Anyway, så efter maten pulade vi lite på varsit håll alla, sen blev det kaffe och jag höll på med riddarhjälmarna, Isac och Elias var med och tittade. Särskildt Isac förstås. Sen tittade jag på kl och då var den helt plötsligt 21:00!!!
Alltså har tiden för pojkarnas läggning för länge sedan passerats!!!??? Och i den stilen är hela dygnet fortfarande tycker jag.
Har föresten letat efter rid-lekis till Isac istället för våra mysiga ridstunder med fröken Denise på Lyckeboda gård, för Denise ska flytta till Island och jobba snart. :-(
Svårt att välja bilder, det finns så mycket fint på Island. Bilderna kommer från vår resa dit 2009.
Suuuper kul för henne, vem skulle inte hoppa på en sådan changs om man fick det. Jobba med Islandshästar som hon älskar och bo på magiska Island. Lycka till gumman. <3<3<3
Nå kanske kan det ändå vara dax att rida med andra likasinnnade i liknande ålder. Har mailat två ställen tilll att börja med, så fortsättning följer. :-)
Well well, nu sovdax för mig också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0