Tankar i natten....

I natt tänkte jag på skillnaden........
 
Isac vaknade efter några timmar i sin säng och kom smygande, Elias var redan där. Ganska varmt och gosigt(om de bara kunde ligga stilla, men det hör inte hit. Tänker på när Robbin och Ronja var små. Då jag mera nitiskt såg till att de låg i egen säng i eget rum från tidig ålder.Så som det ska/skulle vara enligt normen. Såg till att de efter nattning kunde somna själva och piggare som jag måste vart då så sprang jag genast till dem på natten om de vaknade och tröstade och såg till att de var kvar i sina sängar. Visst fick de mycket närhet på annat vis ......men ändå.
 
Ung och mera osäker på min egen känsla för hur det skulle/kunde vara. Mycket var det tyvärr också rädsla, rädsla bla att om barnen var i sängen så kanske jag inte skulle räcka till som kvinna till min man och han skulle lämna mig? Ja idag vet jag att det är jättetokigt att tänka så, men då var då och saker och ting var anorlunda då.:-/
 
Men så här i efterhand, vad ska man med sin man till om man i stället säljer sin själ och tappar bort sig själv?
 
Det blev ju skillsmässa ändå och det var jag som gick. Då hade jag redan vimsat bort mycket av mig själv och det tog måååånga år att styra upp mig och hitta vem jag ville vara igen.
 
Resan är ju aldrig riktigt färdig så klart, men den viktigaste personen att vara rädd om,försöka göra till lags och älska är dig själv. Annars är det andra inte värt något och det blir onödigt svårt att vara en stabil och bra mamma hela tiden. Även om jag tror att det är en av de saker som jag lyckats upprätthålla bäst på min resa till mig. Jag säger dock inte att jag inte gjort misstag och fel för det har jag så klart liksom alla andra gjort, men jag har varit en bra mamma mest. Däremellan letade jag efter mera mig.
 
Så slutsattsen är i allafall att jag är glad att jag är den jag är i dag och det är bla sååå mycket tryggare. I dag älskar jag bla mig. Och jag älskar min fina familj, min sambo och mina 4 underbara barn så hejdlöst mycket. Ni är mitt liv och jag skulle ge allt för er från mitt hjärta.I kärlekI kärlekRött hjärta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0