Så där ja.....

Då var helgen slut, snabbt svischar den förbi. Ännu snabbare nu när det är simskola lördag och söndag. Trevligt och bra på alla sätt och vis. Nästa lördag så får vi föräldrar komma in i simhallen och kolla. Så då tar vi egen bil och pappa och lillebror följer med. :-)
 
Lillebror är inte helt nöjd med att vi är borta dock och han ser verkligen fram mot att vara hemma tillsammans i morgon. Lilla hjärtat.Emoji
 
Killarna är oxå bjudna på kalas och det ska vara på Lekrymden i Norrtan. Det är en stor grej ska jag säga, killarna ser verkligen fram mot det. :-)
 
I dag har vi budat in ett par skridskor på tradera och ett par hittade jag på facebook. Så om grejjerna bara kommer som de ska så har killarna skridskor nu till utflykterna med Förskolan Uteleken. :-) Och de har börjat prova sina julklappsskidor, så de kanske är riktigt vassa till Wasaloppet på förskolan senare i vinter. ;-)
 
Vi har ett besök på IKEA som vi bör göra ganska snart och även ett besök på livrustkammaren som ska bli jättekul. Nu gäller det bara att få in det någonstans i programmet. :-)
 
Vi har bestämmt oss för att måla vår spis i vardagsrummet vit, mattvit(men avtorkningsbar ändå) ååå, tror det kommer bli så fint. Ser fram mot att få det gjort.
 
Ser också fram mot våren och det som den för med sig, försöker dock att vara här och nu också. Tex gillar jag verkligen träningen nu, längtar till att svettas mina dagar i veckan. :-)
 
Glad för den familj som är mig så kär, lätt att glömma och ta för given mitt i den nötiga gråa vardagen. Låt vardagen vara den tid som lyser i stället, ska påminnna mig själv om det oftare.Emoji
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0