Urk på burk

Idag är inte någon helbra dag. Idag är jag grinig, svullen och mensig i hela huvudet och kroppen, blä! Men men, har egentligen inget att klaga på så ska försöka rycka upp mig . Men det är en mutterdag så kommer inte skina som solen i Karlstad i dag. ;-)
 
Började stressigat med killarna i morse då de oxå hade mens fast i öronen. Ingen började klä på sig de 58 gånger mamman sa till och samtidigt vimsade runt och letade fram kläderna som de lyckats lägga på konstiga ställen(ullstrumporna). Ganska viktiga när man går på utedagis kan jag tycka.
 
Så allt blev sent och förskjutet, men vi hann. Och vi har sagt förlåt till varandra och lovat att vi nu ska ha en bra dag inte bråka mera, lyssna på varandra och inte skrika samt kramas ännu mera i eftermiddag när jag hämtar dem. Emoji
 
Nu hemma, ska plocka iordning lite här, startat torktumlaren, ska plocka in tvätt. Sedan tar jag katten med mig och åker och målar.
 
I kväll ska jag åka på Affrikanskdans på Actic och efter det ska jag plocka upp ett pat skridskor som vi köpt till Isac. :-)
 
Så dagen kan bara bli bättre , nu ska hon lilla argmamman få kaffe. :-)Emoji
 
See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0