God jul
Julbock

När en  kvinna står där i baren och softar med ett glas vin och det kommer fram en sån där kladdig karl som inte vill ge sig, 
ska hon bara se karln  i ögonen och lugnt säga: 
-Du, jag tycker du ska flytta till Gävle!  
-Varför det?, frågar han säkert förvånat. 
-För där behöver dom en bock som ingen tänder på!! 


Lite bilder från dagen.

På väg ner för att klä oss.Lite konstigt var det allt.:)


Nu blir det vinter, nu blir det vinter som vi har..............:)

Yiepi!!

Det snöar! Oooo, hoppas vi får en vit jul! :) Isac står och tittar ut på den vita balkongen och snart ska vi gå ut och titta på den nya vita vintervärlden. Mysigt!

I går började tomtarna så smått komma fram på hyllor och skåp, kanske kommer julgardinerna upp i dag. Vem vet?

Det är bara julklappen i Göteborg som oroar just nu, vart är du lilla julklapp?

I lördags hade vi mysigt släktkalas för lillia mej. Blir så trött bara, orkar inte så mycket innan tröttheten tar över. Men det är väl inte så konstigt egentligen, det är ju många jag ska räcka till för + att jag ska tillgodose bebben i magens växande behov.

Jag fick pengar bara till mej.:) Tänker lägga det mesta på min och Ronjas SPA-dag i januari. Fick blommor och en fin julkula med LED lampor i, sitter i köket nu.

Nä, nu ska Isac och jag ut, innan snön är borta igen.

Se ya!

Min dag!

Tack alla vänner! Ska ha en underbar dag! Dottern ringde just hem med tårar i ögonen och berättade att hon fått VG på ett NO prov, duktig flicka nu vänder det! Stolt mamma.

Robbin har matteprov i dag, hoppas att det går bra för honom. Han hade lagt ett paket till mej på köksbordet i morse.

Sambon stannade hemma i morse så det är myyyys!

Sen blir det BUP, klippa mej och sist men inte minst middag i Norrtan med min älskade familj. Så ja, det blir/är toppen!

Kram kram

Tiden går......

I går bakade vi lussebullar till lucia och jul, gott var det. Men nu ligger de i frysen. :)

Magen går över i vecka 20 i morgon, tänk va tiden rullar på en då. I morgon ska Ronja och jag till BUP och sen ska vi gå ut och äta middag tillsammans hela familjen. Det ser jag fram mot. Jag ska också gå och klippa mej, det blir nog ganska kort igen.

En av julklapparna har hamnat i Göteborg!
Tur att det är en stund kvar till julafton, så att de hinner ordna det.

I januari ska vi gå med Robbin på körskolan så att vi får övningsköra lagligt med honom.;)

Julpyntet ligger och ropar , men det får allt vänta liiite till, funderar på att göra pepparkaksborg senare i dag. Väntar väl på Ronja i så fall för hon är bra hjäp och hon gillar också att pyssla.
Robbin gillar mest att äta upp dem. :)

I morgon fixar sej föhoppningsvis de sista julklapparna oxå, sen ska det va klart!! Så fort den som är i Göteborg kommer rätt i allafall
. :)

Ha en fin dag och tänd riktigt många ljus!

Kram Ma

Uj, vilken helg det blev.

I lördags julhandlade mamma och jag, det var himla trevligt. Men så slut man blev.

 På kvällen satt jag på golvet och slog in julklapar, inte så smart. I kombination med allt promenerande så kunde man ju knappt röra sej på söndagen.
 Sambon blev dessutom sjuk på söndagen, så han var inte så pigg kan man säga. I natt har det varit snurr snurr i sängen från både sambon och Isac.

Denna vecka blir det nog lussekattsbak skulle jag tro och kanske någon pepparkaka. På onsdag ska vi gå ut och äta, trevligt.

Nu ska Isac och jag ner och äta frulle och sen ska han få dagens kalendergodis.

Seya!

Full fart i dag....

Dagen som snart kommer är ganska aktiv. Först öppnaförskolan med Isac och då ska vi upp i kyrkan och titta på julkrubban? Spännande.

Sen blir det hem en sväng för att till kvällen åka till Ronjas skola för att kolla deras soarè. Så nu ligger videokameran på laddning, tror dock inte att jag får tillåtelse att lägga upp det på bloggen. ;)

På lördag ska nog kära mor och jag julklappsshoppa, förhoppningsvis är det mesta sen färdigt. 

Här har vi satt upp stjärnor och stakar, men det får nog räcka tillsvidare. Det riktiga julpyntandet tar jag nog efter Lucia. Så tomtarna får sitta startklara i sina gömmor en stund till, känns för tidigt för dem. Och granen ska ju inte in förns sissta dagarna innan aftonen tycker jag.

Nä, nu ska jag prova sängen igen för att se om John Blund kommer ett varv till med sanden.

Kram kram. 


onsdag den 2 dec

I år gjorde jag chokladkalendrar av Robbin och Ronjas kalendrar och Isac hänger varannan dag på  systers och brors. Nästa år får hans vara färdig. (ångest) ;)

I dag har jag satt i värmaren för bilen var frostig och kall. Isac och jag ska till öppnaförskolan i dag.  Så nu måste vi sätta fart!

RSS 2.0