Hittat i skafferiet........

Vad är frihet?

Finns nog många olika sorters frihet. Friheten att själv välja sin egen framtid har ju i allafall de flesta ungdomar i Sverige i dag. Vilka utbildningar det finns!
Den friheten som man längtar efter när man är i början av tonåren. När jag blir stor så tänker inte jag göra det, eller åka dit. När jag blir stor så bestämmar jag ju själv! Yea, rigth! :)


Men man tror ju det! I själva verket är man nog som mest fri i den åldern. Innan alla måsten kommer. Skillnaden är bla att ingen annan talar om för en vad man måste göra utan man måste själv klura ut vad som tillhör tex god ton. Hur mycket man måste jobba för att kunna betala för det man behöver.

Vem man är tack och gentjänster skyldig osv

Sammanfattningsvis är den sortens frihet, sk frihet under ansvar. Många gånger är det kanske mera ansvar än frihet.:)

Sen har vi friheten att älska vem man vill, som vi är ganska så bortskämda med här i vårt land. För tur som är har vi ganska stor frihet att göra det. Fördomar angående vem man får vara kär i suddas långsamt ut och det är ju bra. Kärleken ska väl vara fri.

Sen har vi friheten eller frihetskänslan man får av/vid havet. Själens frihet. Att kunna åka båt över vidsträckta vatten. Välja sej en egen liten ö/kobbe. Kila in båten vid en enslig klipp skreva.

Ingen annan så långt ögat kan nå. Smyga sej upp en tidig sommar morgon och försiktigt glida ner naken i havet. Medans man med långsamma simtag betraktar den stigande solen.

Lojt läsa en bok i solen och när man är för varm ta ett dopp igen. Meditativt betrakta en mås på himlen,samtidigt som huden blirt brun och kroppen full av d-vitamin.

Stänga av mobilen och bara rå sej själva. Grilla enkel mat i skymningen och avsluta kvällen med en kopp kaffe och en rökig Wisky. Samtidigt som solen försvinner ner bakom trädtopparna.
Det är en av de sakerna som gör livet värt att leva för mej.

Men det är ju individuellt, det är ju upp till var och en att själv välja  vad som är frihet i ditt liv. Och det är ju frihet i sej.;)Ja det skrev jag i april och det känns ju väldigt aktuellt nu.  Mina stora barn och jag har pratat lite om det där med att ta studenten och att konfirmera sej. Måste reflektera lite över det känner jag. Robbin ville inte konfirmera sej och det är ju hans val, ingenting jag tänker tvinga honom till. Vi var på en studentfest här för några veckor sen och Robbin sa genast att en så stor fest/bjudning  vill han inte ha när han tar studenten och som jag förstog det ville inte heller Ronja ha riktigt så stort.

Och hur ställer jag mej till det då? Hm...... Ja för vem firar man studenten? Tänker tillbaka på min egen student. Joo,det har väl börjat lite där. Den där "vuxna" friheten .

Jag var tillsammans med min kille Rickard då, Robbin och Ronjas pappa. Han hade skilda föräldrar och det hade jag med. Ville ju helst av allt vara bara med honom. Men både mamma och pappa på varsit håll ville ju fira med mej.(och övrig närstående släkt). Och hans föräldrar ville fira med honom.

Så efter utsläppet så hämtade mamma och Sören mej och jag åkte till Yxlan och firade. I all enkelhet,på gräsmattan. Trevligt var det. Sen åkte jag vidare till pappa och firade där i all enkelhet på altanen. Även det trevligt.

Och sen träffades Rickard och jag, och vi kunde fira som de studenter vi var! :)

Ronja vill konfirmera sej och hon vill att vi ska fira ihop. Alltså pappa Rickard och hans familj och vår familj från Yxlan. Pust!

Inga konstigheter i sej, egentligen. Men det har varit endel konstigheter, minst sagt under årens lopp. Men jag brukar försöka glädja de mina, så antagligen kommer jag väl göra ett försök. Det finns några som kommer att få anstränga sej, ORDENTLIGT om det ska fungera. Ska bli rätt intressant.

Så Robbin nej, du behöver inte ha en stor bjudning för min skull! Det är nog lite upp till var och en hur man vill ha det. Hade det varit det du ville så hade jag gjort mitt bästa för att ordna det, men jag är kanske inte direkt ledsen om du inte vill ha stor bjudning.:)Otroligt dålig kvallitet på bilderna jag hittade, men det är vad jag kan bjuda på. Från min student och tiden däromkring.Se ya

En dag i gröngräset! :)

Så här gött kan man ha det! :)
Se ya!

Jaaaha!?

Robbin och Ronja blir här till i morgon i stället. Tur för mej! Men säkert lite frustrerande när man går och väntar.

Men vi gick hela familjen ut till klipporna och tog ett kvällsdopp i stället, mysigt det med.

Isac leker i alla fall helt klart med grävare och bilar, så som man "ska" göra. Eller?
Lyssna till motorljudet i klipp nr två. 

Kram kram

I dag åker........

I dag åker mina stora barn till sin pappa. Snyft kommer sakna dem! Hela familjen är ju inte samlad liksom.

Men missförstå mej inte. Jag hoppas verkligen att de får det jättemysig hos sin pappa, att de får umgås och känna närhet. Ha det roligt och känna sej uppskattade och älskade. Jag hoppas att de är nöjda och glada när de kommer tillbaka. De behöver nog egentligen inte så mycket märkvärdiga och dyra händelser och saker utan tid med sin pappa helt enkelt.

Meeen rent egoistiskt , så saknar jag dem ändå under tiden föstås.Också för att jag är deras mamma och för att de är så goa och mysiga och för att det kommer vara tomt utan dem. Tur för mej att det bara är en vecka.

Kram mina fina ongar, ses snart!

En vecka varmare!

Helt otroligt skönt! Och på bara en vecka har det blivit hela 5,5 grader varmare i havet, är det inte otroligt!?

Sambon hittade ett kanon ställe att ligga på och vi fick ligga ifred hela tiden också. Fantastiskt skönt!

Det var små klackar ut på flera ställen runt klipporna där vi var. Vilket gjorde att även lilleman kunde närma sej vattnet i egen tackt och sitta där och plaska. Sååå nice!

Vi prov flöt även Isacs flytväst, det var lite läskigt först. Men sen gick det  riktigt bra. När Isac förstog att det skulle föreställa ett nöje att bli doppad i kallt vatten. ;)

Och jag kan läsa igen! Yes! Har faktiskt börjat läsa män som hatar kvinnor, äntligen! Och orden fäster stannar kvar och är spännade igen. Tack för det! :)

Bjuder givetvis på lite bilder från paradiset.Så här gott sov Isac hemma på morgonen innan vi åkte, sötnos.
Liten men envis! Isac skulle inte lägga sej och INTE sova. Nä nä! Ögonen föll ju igen på honom hela tiden, som de ofta gör när vi kör, men så fort jag försökte luta ner honom kastade han upp ögonen och skrek på mej. JA SKA JU INTE SOVA SA JAG.Men Mamma var smartare än så. :)En av Isacs fina badklackar. Jag älskar också att gå i från de där klackarna. Så himla duktiga sambon som hittade the best badplats ever!

Nästa badklack på andra sidan om båten, där kunde han själv sitta vid vattnet och plaska.(Nej, han satt inte ensam vid vattnet så klart)!
 Utan att rulla i pga lutningen och det var så grunt där vattnet började att han heller inte tyckte att det var läskigt.Aha, där uppe sitter pappa.

Då börjar klättringen. :)
Åhej!
Opps! Tog tag där han fick grepp för att komma upp! *fniss* Det var inte pappa berädd på!Slut på båtandet denna helg! Ssssnyyyyft!

Men vi vill bee back! ;)

båtlåt

Hejhopp!

idag blir det båtlåt för oss. Gubben har lite att göra på förm, men sen åker vi. Det har varit en småtuff natt, så Isac och jag flummar runt lite här. Han ska väl sova igen snart.

Sen blir det till att packa till båten. Vi åker förmodligen bara sambon, Isac och jag i dag. Kommer hem igen i morgon. Robbin och Ronja stannar hemma den här gången.

Gääsp!

Kram kram

Baka baka, liten kaka.......

Så där nu står första brödet i ugnen och den andra degen jäser. Jag avskyr egentligen degar som ska jäsa, har inte riktigt tålamod för det. Tycker lite som så att de degarna är lite mesiga som ska daltas med så mycket. Det är väl bara in i ugnen med sej och bli en stor fin limp! ;)

Men men , nu fungerar det ju inte alltid så, de flesta recepten är ju med jäst. Men inte filbröd! Me love filbröd. :)

Isac måste snart sova lite och andra degen ska knådas.

Have to gooooo.

God morgon

Känner att jag kanske fick lite för mycket sol och lite för lite vätska i går.Bara till att hälla i sej mera vatten så käns det bättre. Ser att vi har ännu en strålande dag framför oss, härligt!

Såg att Michael Jackson är död. Dog av en hjärt attak tydligen. Känns lite overkligt och att han var 50 oxå. Han var ju tonnårsidol och jag dansade framför spegeln till  juuuh. Sååå ung jag med.Isac och jag ska ner och käka lite. Ronja åker till stan med en kompis och shoppar i dag. På måndag åker de till sin pappa en vecka, saknade kommer de vara. :(

Ha en fin dag allihopa! :)

Aaaaah!

Sååå skönt! I dag har vi bara myst hemma. Jag har varit med Isac. Men faktiskt oxå hunnit fika med U o A från Rådmansö och deras barn. Tvätta, klippa gräset och ta en promenad med Ronja.

Fick besked på mailen i dag att Goboken paketet kommer innom 10 dagar. Fick en gratis I form med posten, det gillar vi! :)

I morgon ska jag försöka hinna med att baka. Det är ju som bekant inte helt lätt att få något gjort när de små börjat stå, klättra, krypa och nästan gå. Han är över allt den lilla rackarn. Ingen uppfattning om att kanter är något man kan falla över. Trappor är något man kan falla ner från också vidare.

Ronja har nu oxå börjat "sommarjobba" hon ska tvätta, slipa och måla räcket på balkongen. Samt hjälpa till med trädgården hos min mormor och morfar.

Ronja och jag funderar på att följa ett löpar program ur i form, för att komma igång att springa "igen". Känns som om det är dax! :)

Isac har badat i dag så klart. Han har krypit till sandlådan för att få fatt på katten, men när han väl satt där så lekte han faktiskt i sanden. Då blir pappa glad. :)

Lill gubben har ett stort myggbett över ögonbrynet, klart dom inte kan låta bli en sån liten godbit. :)

Vart tog grodan vägen?


Där är den!Hönorna och skraj tuppen tittade på och lika så kaninerna.


Vinke vink!

Dax att fika, så inte all energi tar slut.


Se ya!Snälla Monika på Go´boken

Tyckte nu att det gått väldigt lång tid och vi väntar o väntar. Så jag ringde och kollade, jodå det hade gått snett någonstans. Ingen beställning till oss. Men snälla Monika på Go´bokens kundtjänst fixade det på en gång per telefon. Så nu är det på gång.

Trots att jag inte riktigt kunde uppge min/vår adress. Har ju bara bott här typ 9 år. :) Så kan det gå när man inte sover ordentligt. ;)

Nu luktar det konstigt här, typ skit. Så om inte jag gjort något som jag inte är medveten om så tror jag att det är dax att byta Isacs blöja.

Byyye!

sussa lite till

Känns inte som att det blev alltför mycket oavbruten sömn i natt. Seeeg! Nu blir det frulle och sen sova lite igen tror jag. Känns hemskt onödigt när det är så fint ute. Men om jag ska fungera något så när så får det nog bli så.

Ska in till Norrtan och handla och shoppa med Ronja i dag. Joo, för det är  skillnad. Handla är ju nödvändiga saker som mat, toapapper odylikt. Medans shoppa är vikt mera till roliga saker som kläder och sånt. :)

Nå sagt och gjort, nu går vi och äter frukost Isac och jag.

Kram kram.

En dag i solen

I dag har Isac badat i sin balja i soooolen! Nice! Och jag har haft besök av en vän och hennes dotter.(samma ålder som på min äldsta son 16)

Vi satt i solen ock fikade på melon, vatten, kaffe och winerbröd. Nam nam!

Jag har lagt ut min första grej på tradera, en ny bikini från Ginatricot som inte passade någon av oss.  http://www.tradera.com/auktioner/Malin-Ronja

Får väl se hur det går!? :)

Ronja har haft Martin här och nu åkte de till honom istället. Robbin var hemma idag för han blödde näsblod och hade ont i halsen. Det bir till att gå och sova i tid i dag så att han kan jobba i morgon.

Mamma blev äntligen av med gipset, så det känns väl konstigt kan jag tro.

Fredrik skulle jobba av lite som låg och tröck, så han blir väl sen.

Tror att Isac och jag ska ta en prom, det är ju så fint väder. Det gäller ju att passa på.


Wallander nya........

Skulden, såg vi i dag. Helt ok. Som vanligt i Wallander så visar de att det enklaste kanske inte alltid är rätt svar, eller är det det enkla som är svaret?

Tja det får du titta själv för att få veta. Ett barn försvinner från sin förskola. Han är bara sex år gammal så hela Ystad engagerar sej. På gott och på ont.

Bland annat pga allmänhetens "engagemang" och engna slutsattser så slutar det inte med pojkens försvinnade, utan även andra måste dö innan mysteriet är löst.

Är vi så kortsiktigga och snabba att dömma? Tragiskt! Hur skulle man själv agera när ens barn plötsligt kanske eventuellt är utsatt för en risk.

Egentligen så är väl våra barn Och även vi alltid utsatta för risker?! Att leva är en risk! Kan vi rädda våra barn från det? Ska man det?Är det nu dax igen!?

Ni som hängt med ett tag kommer kanske i håg det här? Och det här? He he.

Är de då dax igen?

Kolla vad som låg i våran tvättmaskin!
Det får man nog kalla en farlig sovplats! Men ännu så länge har hon inte blivit tvättad! ;)

En award.......

Hejhopp!

Har fått en award av goa Ciliah , tack så mycket!  :)
Jag vill ge den vidare till alla er som ännu inte fått den, varsågoda!

Kram Ma

Viiiiill inte!

Hejhopp!

Hemma igen, men jag viiiiill inte iland. Såå mysigt juuuh. Vår helg på sjön kommer nu i bilder.


Aarg Isac vil inte ha flytväst!
Men den är skön att sova i.


Och i morse gjorde vi det! Badade trots en temperatur på 13;5 grader. Tog nästan tio minuter att ta sej i tror jag, verkligen en fot i taget så att säga.

Isac fick lite bättre, hans balja stog i solen en stund innan han plaskade.


Men vad det gungar nu. :)

Kram kram

Glad midsommar till er alla!

Vet inte om vi åker i kväll eller i morgon, så jag passar på att önska er (alla mina vänner) en underbar midsommar. Vare sej solen lyser på er eller ej. Det går ju faktiskt att ha en härlig midsommar i regn också, vi är ju ganska vana.

Tar inte med datorn så det blir lite blogg pause. But love you anyway! ;)Kram kram.

Lite mer Island.......

Fick ju mer bilder av Ronja så jag lägger upp några till. från valsafarit utan valar. Men det var vackert och gungade myyysigt. :)

Håller på.......

Hejsvejs!

Håller på att förbereda båtresan i morgon. Har gjort lamfärsbiffar med fetaost och torkade tomater o vitlök och fryst in dessa. Fungerar bra som frysklabbar också. Ska baka ett gott (förhoppningsvis) bröd att ta med.

Ska packa sillen och plocka färskpotatisen snart. (nubben är i båten redan)

Gick ut i trädgården nyss och hittade två hundar (i dag igen) som jagade kaninerna. Tack och lov fick de inte hjärtstillestånd, så de lever.

1 ,2, 3-10! Dam dami damdi. Så lugnt det är här när det inte är sommar.

Näe, nu ska liten bus Isac sova.

Kram kram.

mmmm,så gott

Sååå kladdigt och gott med frukostmacka som man får äta själv. Med mosat ägg och mosad avokado och en liten räka på. Nam nam.

Morning has broken........

Ser ju ut att bli sol i dag med, hoppas värmen kommer också. Om nu det inte är att begära för mycket?! ;)

Ronjas tandhygienist sa att det skulle vara bra fram till midsommar och den dagen skulle det bli riktigt bra. Låter ju trevligt med fint väder på midsommar för omväxlings skull. Så vi väljer att tro på tandhygienisten. :)

I går dök svärmor upp med en midsommarblomma och en tårta. Tack tack! Behöver inte vara rädd att falla ur kostymen. :)

Får se vad det blir i dag. En kompis skulle kanske komma och fika i dag, så jag ska kolla om det blir så. Annars kanske vi ska träffa kompisar från blidö.

Här kommer bilder från Ronja den dagen vi var på ridningen på Island.
Fin fina miner hon lyckats ta. Hm, not! :)Nu ska Isac och jag gå ner och äta lite frukost.

Kram kram

I must say, I love my family.
Hi hi, så kan det gå......

Jo nu fick jag att bita i, typ 200 bilder från min dott. Kommer inte att lägga upp alla så klart , för mycket är lika bilder. Men de bästa kommer lite pö om pö.

Först ut kommer det nya hååååret, när Ronja och jag leker lite med kameran innan vi skulle till värdshuset.Tja det var väl hår bilder så att det räcker och blir över!?

Kram kram

tjurar lite....

Hejhopp!

Jag tjurar som sagt lite. Har kort hos dotten som jag vill lägga i bloggen, men hon har ju inte fått tummen ur.......

Så då vet jag inte riktigt vad jag ska skriva göra för jag blir liksom lite blockerad när jag inte får göra sakerna i den ordningen som jag tänkt.

Gillar inte när det blir fel ordning. Om jag tex ska läsa böcker så vill jag absolut läsa dem i rätt ordning, annars får det va. Snudd på att jag vill läsa så även om de är fristående. Ja ja.... Ler åt mej själv, hör ju hur det låter. Men så fungerar jag. ;)

Serier som börja bakifrån har jag mycket svårt för. Tex Stjärnornas krig. Jo, jag har ju sett den. Men skulle verkligen vilja ha tillgång till filmerna så att jag kunde titta i rätt ordning. Övertygad om att de kommer vara mycket bättre då. :)

Även om det på sätt och vis blir fel då med, med tanke på inspelningsåren. He he, ja det är inte lätt när det är svårt.

I dag har Ronja, Isac och jag handlat inför midsommar. vi smiter iväg med båten då. Förmodligen Ronja, Isac, Fredrik och jag. Kommer sakna Robbin men han ska nog vara hos en kompis.

Packar saker till båten lite smått nu. Ska ju vara så enkelt som möjligt samtidigt som man inte vill missa något som kan vara bra att ha.

Over and out för nu!

Go kväll och sunday service om reklam

Hejhopp!

Det var trevligt i dag. Goood mat var det också.Det blev ganska sött tycker jag.

Reklam, bra och dålig? Hmm, vad har jag att säga om det? Tv reklamen kan jag egentligen stå ut med efter som det också betyder att jag skulle slippa avgift för tv kanalen. Meen man måste ju ändå betala licensen (för tv innehavet, tsss!)
Svårt att hålla sej vaken bara när det blir avbrott i filmerna. Kunde vara utan avbrott då.

Ibland kommer det ju en reklam för något nytt som faktiskt intresserar mej. Tex något nytt miljövänligt. Eller om jag är ute efter en ny mobil telefon tex. Då kan det vara upplysande. Men oftast kan man ju kolla upp info själv, men som uppslag kan det ju vara bra ibland.

Synd att det ska vara så tjatigt bara.

Vi gör ju också reklam för varandra genom dessa temabloggningar och det är väl ett bra och trevligt sätt att göra reklam på.

Så som sammanfattning kan man väl konstatera att reklam kan vara både bra och dålig. Och för min del kan jag för det mesta stå ut med den.

Andra som också bloggat i detta ämne i dag är Nils Mohlin och Erika . Läs gärna deras inägg också. Mera om Sunday service kan du läsa här.

Se ya!

Surprise, torrdräkt och dykartuber till potatisen.

Nämen! I dag regnar det! Det var länge sedan. Potatisen har nu på begäran fått dyklektioner av riset som  är mera vant vid riktig rotblöta.

I dag ska jag göra ett födelsedagskort till morfar som fyller 90 år. Vi ska på resturang i dag och fira honom. Grattis lilla morfar!

Jag har två resentioner att skriva. En på filmen the changeline som vi sett nu. Och en på värdshuset i Furusund i ny regi, som vi var på igår.

Changeling vaaar bra, en hemsk historia. Dubbelt så hemsk efter som den faktiskt är sann. En kvinnas son försvinner och polisen som vid deb tiden "var" lagen (med våld såg till att deras vilja gällde). De hade dåligt ryckte och förtjänade det nog också.

De hittade i allafall kvinnans son efter många veckor och sammanförde de båda. (mor och son). Dock var det inte HENNES son, vilket hon också sa. Polisen tryckte på att det varhennes son, han var bara lite förändrad av alla sina upplevelser. När kvinnan påtalade att han också var om skuren (vilket hennes son inte var) och ca 7 cm kortare, skickade polisen en expert till henne som på stod att man av traomatiska upplevelser kunde bli kortare! Det du!

De talade också om för henne vilken dålig mor hon var som inte ville ha sitt barn. När hon fortsatte att insistera att det trots allt inte var hennes son såg polisen till att hon blev inlagd på psyket, vilket tydligen var ganska vanligt under den eran.

Under tiden som detta fortlöper ramlade en annan polis av en händelse över ett fruktansvärt brott. En man som mördat och slaktat ca 20 offer. Unga pojkar. Polischefen vill absolut sopa detta under mattan, för de vill absolut inte att sanningen ska komma fram till folket. Att de gjort ett misstag.

Men polismanen som gjort upptäckten förstår att detta måste komma fram. Han handlar på egen hand och ser till att saningen kommer ut.

Mycket löser sej nu men inte allt. skriver inte ut slutet här så att ni kan se det själva. ;)

För den är värd att se, som en fruktansvärd sannberättelse.

Furusunds värdshus i ny regi.

Tja, maten var det inget fel på. Menyn var lite liten tycker jag. Två fiskrätter varav den ena dessutom var slut och två kötträtter, varav den ena var hamburgare.

Personalen var trevlig, dock hade vi middags tallrik kvar på bordet ända tills de kom med efterrätten. De glömde bort att komma med menyn till efterrätten och de glömde bort att komma med notan när vi bad om det. Det var ganska mycket låång väntan, vilket INTE är bra när man har en kille på 10 månsader med sej. Vi fick själva be att de skulle komma med brödet innan maten(Isac ville ju ha något att smacka på medans vi väntade)

Dock ska det tilläggas att det känndes som att peronalen inte ännu var samkörd, så det kanske blir bättre. Vi får prova igen under sommaren.

Nu är det dax att läsa lite bok med Isac innan han ska sova.Sen gör kortet.

Se ya

Lördag den 13 juni

Hejhopp!

Massor har jag fått gjort , men inte på datorn. Sorry, men ni vet nog hur det är. :)

Städat, plockat och sorterat. Hemmet och min lilla scrap book samling, äntligen lite ordning i den högen.Nice!

I kväll bjuder far ut oss på Furusunds värdshus, så då far vi över leden till Furusund. Vi firar somaren, sommar lov, fina skolprestationer och sommarjobb. :)

Isacen ligger och sover nu så att han är pigg när vi åker dit. Vi hade tänkt ta båten över, men det regnar ju så. Det får nog bli bilen.

Ska straxt gå och duscha och göra i ordning mej.

Bye bye.

Jaha, så var det med det!

Fint väder sa jag, inte nu längre. Nu regnar det igen. Känns som att "potatisen" får regn så det räcker.

Så var det då helg igen och midsommar om en vecka. Vi får väl se vad vi hittar på, båten känns som ett allternativ.

Jag vill se changeling, har någon av er sett den?

Verkar väldigt gripande, skulle vara perfekt i det här tråkiga vädret.

Kram kram

Aaahaaaa!

Det kommer juuh från den j-l kondom reklamen!!!

Liite lugnare......

Hejhopp!

Då har vi varit i Stockholm och firat min kusins yngsta sons student.  Sen var det fullt upp i går med Robbin och Ronjas avslutningar.

Stolta mamman.

De fick varsin ros på avslutningsdagen.Koncentrerad Ronja


Med tre barn hemma i går som pockade på mammas uppmärksamhet, samt sambon som jag knappt hans se. Avslutnings middag som vi lagade tillsammans. Så blev det inte mycket blogg tid till övers för mej.

Dessutom åkte Ronja och jag ner till mamma i går kväll när Isacen var lagd och mamma hjälpte mej att permanenta håret.

Jodå ni ska få se så småningom. Jag är jättenöjd med mitt nya ruffsburr. Volym av sej själv, me like!

Nu är det så att det är något som plingar och skramlar när jag öppnar min blogg.
 
Jag lät min lilla dott vara där i går kväll. Tanken var att hon skulle få göra ett gästinlägg från sinn mobil i går kväll, när vi satt hos mamma och permanentade mej. Vilket Ronja sa att hon inte lyckades med, meeeen jag misstänker att hon lyckades med något i allafall. Grrrr!

Tack lilla hjärtat, precis min musik smak! (Not).

Gaaah, hur får man bort oljudet!?

Så här gott!

Så här gott sover Isac i nya båten. Har ju värdens nack/huvudstöd i flytvästen. :)Sambon och stora sonen ser ganska nöjda ut de med. Vakna är de med, tack och lov.Naturskyddsföreningen ringde till mej och erbjöd mej att bli medlem. Den här gången avböjde jag, för att jag tycker att jag är ganska duktig ändå just nu och för att jag nyligen sannerat bort en massa utgifter eftersom det inte är så fett att vara hemma mamma. Meeen jag tycker att det är viktigt det de gör och slår gärna ett slag för dem. Kanske när ekonomin ser annorlunda ut att jag går med.

Gå gärna in och läs om deras bedrifter och kanske du kan bidra och bli medlem.

Se ya......

Inget bok paket ännu, meeen............

Däremot så hade bas bodysarna som jag köpt från Babykungen kommit. Jag ville ju ha enfärgade enkla bodys till att ha under de oftast mönstrade t-shirtarna och skjortorna. Man slipper ju glipor vid ryggen. Pluss att det gör att man kan variera mera tycker jag.

Så här kommer de på bild. Gröna bodyns fina färg kommer däremot inte riktigt till sin rätt på ensam bilden, me syns bättre tillsammans med den fina Molotröjan.Den söta mannekängen är inte på sitt soligaste humör, men go ändå. :)

Flugorna har kommit! Isac är jätterädd för dem.  Han lutar sej bort från den och gråter. Till och med när han satt i mitt knä och åt glass och jag pratade om flugan började han gråta och titta sej omkring.

Det måste hänga väldigt mycket på åldern det där, Robbin och Ronja är ju vår barn. Alltså var de över året när de utsattes för flugor för första gången och jag kan inte riktigt minnas att det var något problem. Eller mamma? Minns jag fel?

Det beror naturligtvis på personlighet också, men jag tror att det ändå mest är åldern. Det går väl över i sinnom tid antar jag. Svårt att tro att han som 15-åring kommer till mitt knä och gråter att jag ska ta bort flugan. :)

Har ni andra märkt något, hur reagerar era små på farliga flugan?

Kramar MaHave courage, for u will reach the high places of ur dreams.


Är du en nöt?


Var med och tävla om miljövänliga tvättnötter. Jag är väldigt nyfiken på dem så jag tänker vara med.Tävla här

Lycka till i tävlingen!


Säkert fel

Hejhopp!

Måste bara kolla hur ni gör med blogglovin? I början var jag in på varje nytt inlägg i den ordningen som de hamnade på i blogglovin. Vilket ofta (tycker jag) trasade sönder era bloggar liksom. Man tappade känslan för själva bloggen och därmed var det också svårare att få en känsla för vilka ni är.

Dessutom blev jag alldeles utomordentligt sressad av alla inlägg som låg och väntade så fort man varit ifrån en stund.

Nu har jag övergått till att gå in på blogglovin och i stället för att trycka på inlägget så trycker jag på bloggadressen så att jag kommer till start sidan. Sen kollar jag allt nytt ni skrivit på en gång och kommenterar sen, antagligen på det sista inlägget.
Fungerar sååå mycket bättre för mej!

Hur gör ni?

Kramar Ma

Kvällspromenad

Hejhopp!

I går kväll var lillaman grinig och tråkig fast det var drygt en timme kvar till läggdax så vi tog en kvällsprom och tittade till båten.Nu måste Isacen och jag göra i ordning oss, vi ska en snabbis till vårdcentralen.

Kram kram

Plötsligt händer det!

Ja, som att vinna på lotto! (Fast tvärt om i kassan förstås) Men i lördags så kom den plötsligt till oss! Yiipee! Efter att bara passerat ute på stora vägen i alla år.

Kanske luktade det barn? Hur som helst så är vi jätteglada! De stora barnen, Fredrik, jag och Isac kommer bli.

He he,  hemglassbilen! Jodu nu finns det glass i frysen. :)


 


I dag har Ronja varit ledig som kompensation för att de fredagskvällen när de spelade upp soaren för oss. Ronja har lånat min mobil över helgen så jag har inte tagt några bilder.

Men i dag blev det några på plutten i sin gunga. Straxt efter att Ronja kapat ner djungeln i trädgården med gräsklipparen. Jag skojar inte det var en djungel och Isac var inte bekväm med den höga växtligheten. :) Han väntade sej nog att en tiger skulle hoppa fram ur grästovorna.

Men nu är det fixat.Hi hi hi! Mamsen är glad, skatteåterbäringen kommer denna vecka. Inte mycket, men lite extra fickpengar till mamsen. Det går naturligtvis mest till saker till ungarna. Tex extra god mat någon dag(kanske avslutningen),kanske någon mascara, något plagg osv. Det är ju så roligt att kunna ge något extra.

Vi väntar ivrigt varje dag på att brevbäraren ska komma till oss med ett paket från Goboken .

Nåja, det var allt för nu!

Se ya!

Såå söööt, just som ni med är.Hittade den hos Creyla som i sin tur hittat den hos supermom .

Lite av allt

Hejhopp!

Om ni vill se och läsa om vår Islandsresa ur ytterliggare ett perspektiv så kolla in mammas blogg också.

Nu sover sambon och Isac. Jag har varit ner och sagt god natt till mina fina tonåringar. Robbin gör färdigt en mattehistoria om pi som ska in i sista sekunden och Ronja tar det lite lugnare för hon är ledig i morgon.

På tisdag ska Ronja till Grönan med skolan och på onsdag ska Robbin till Grönan med skolan. Så vi hämtar upp Robbin när vi ska fira den unga studenten på ons.

Sen har mina tonåringar avslutning båda två på torsdag och jag/vi (sambon,Isac och jag) ska försöka närvara på bådas avslutning. :)

Sen blir det sommarjobb för Robbin hos sambon och Ronja kommer göra lite mera ströjobb.

Hoppas vi får en fin sommar.

Näe, jag som är såå trött! Måste försöka koma i säng nu.

Kram kram

Tidigare inlägg

Hejhopp!

Här är några tidigare inlägg till Sunday service som jag gjort.

http://wahlshalsobar.blogg.se/2009/may/dagens-sunday-service-inlagg-gladje.html#comment

http://wahlshalsobar.blogg.se/2009/april/frihet.html#comment


http://wahlshalsobar.blogg.se/2009/april/saker-jag-valjer-bort.html#comment


http://wahlshalsobar.blogg.se/2009/may/valgorenhetblogguppropet.html#comment

Sen kommer några blandade saker jag skrivit tidigare, kolla in.

http://wahlshalsobar.blogg.se/2009/april/slappo.html#comment

http://wahlshalsobar.blogg.se/2009/april/god-morgon-alla.html#comment

http://wahlshalsobar.blogg.se/2009/april/sondag-26-april.html#comment

http://wahlshalsobar.blogg.se/2009/may/paltkoma.html#comment

http://wahlshalsobar.blogg.se/2009/may/fran-skratt-till-allvar.html#comment

När Ronja föddes kan ni läsa lite om här. När Robbin föddes kan ni kolla här. Så här var det när Isac föddes.


Happy reading!

Mina manliga drag......

Hade verkligen  problem med detta ämne, fick  börja fundera vad som var problemet. Vad är då manligt för mej? Tja kanske det är det som är kruxet. Jag tycker nämligen att  det som är manligt är väldigt individuelt.

Det kan tex tyckas att det är manligt att titta på tipsextra och dricka bärs, är det då omanligt att vara sportig och aktiv?

Att äta en riktig köttbit kan sägas vara manligt, är det då omanligt att bry sej om miljön och kanske vara vegetarian?

Att köra stora maskiner och snabba fordon kan sägas vara manligt är det då omanligt att segla?

Nä, precis! Det beror ju på mannen själv i fråga. Jag har nog inte varit tillsammans med någon man som varit den andra lik och ändå så skulle jag ju vilja på stå att de alla varigt manliga på sitt sätt.

Så vad finner jag då tilltalande hos en man? Vad är drag som alltid skulle atrahera?

En man som står för vem han är och vågar vara lite personlig även om man då står ut lite.  En man som vet vad han vill och står för det, men som samtidigt är flexibel och kan vika sej för någon annans skull. Det är moget och sexigt.

En man som är omsorgsfull, go och snäll men ändå kan vara bestämd och konsekvent när det behövs.

En man med humor som kan vara rolig och skämta även om sej själv. Som har självdistans.

'En man som kan se vad som behövs eller händer även om det inte sägs rakt ut. Som kan läsa de finstilta undertexterna. Eller i allafal försöker, saker och ting kan inte alltid bli rätt.

En man som kan gå utanför ramarna och även innanför när det behövs. För han vet ungefär var ramarna går.

En man som älskar, uppskattar och respekterar mej. En man som tycker jag är sexig, läcker och fin, snygg, smart, snäll,mogen och kul.(även de dagarna när jag inte själv tycker det).

Tja, jag kanske är ganska så manlig ändå!? ;)

Alltså, ser att det jag uppskattar hos en man nog är drag som jag uppskattar hos mej själv och tycker att jag med tiden tillskansat mej.

Detta blev mitt bidrag till Sunday service och det kommer säkert att droppa in flera bidrag. Lägger då till dem här/länkar.

Kolla in vad Mrs Andie skrev och Erika .

Pust!

Vet verkligen inte vad jag ska skriva i dag. Ska försöka få i hop ett inlägg till Sunday service i dag. Svårt ämne i dag tycker jag, eller så är det bara min små trötta hjärna som inte lyckas komma med ett inspirerande uppslag. :)

Båten kanske får en tur i efterm vi får se. Sambon är i väg och jobbar lite. Robbin sover fortfarande och Ronja borde vara på väg hem snart.

Ska nog ta plutten med mej ner och göra lite kaffe. Har tvättmaskinen i gång så det ska snart hängas ut i solen. Hoppas det är varmt och skönt.

Ska gå ner och prova nu.

Kram kram

Bååååååt!

Hej hopp!

Då hämtade vi hem båten i dag då! Hi hi. Kul och skönt! Vi åkte med 8-färjan i morse. Typiskt nog så sov Isac i morse och det skulle jag också ha kunnat göra, men men. Nu är båten hemma i stället, det är skönt det mede. Hoppas han sover i natt och i morgonbitti med. Jag är typ helt vimmelkantig.

I går var vi på Ronjas terminavslutnings show. Hon går på Estetisk linje så det är mycket uppträdanden och så, jag tror att det är grymt nyttigt att lära sej vara framför andra människor. Typ prata och uppträda. Tror man har nytta av det hela livet.

Straxt ska vi gå och grilla, nice.

Kram kram

Men oj! ;)

Två äldre damer sitter, och njuter en cigg och en drink, på en bänk utanför ålderdomshemmet då det börjar att  regna.

Den ena rullar ut en kondom, trär den över ciggen och fortsätter att röka.


Maude:


-
Vad är det??

Erna:


-
Det är en kondom, på detta sätt blir cigaretten inte våt.

Maude:


-
Var har du fått tag i en sån?

Erna:


-
Jamen, dom kan man ju köpa i dom flesta butikerna.

Dagen efter parkerar Maude rullatorn nere vid apoteket, hon går in och frågar efter ett paket kondomer.


Apotekaren, tittar konstigt och förundrande om vad en äldre dam på 81 år skall använda kondomerna till, så han frågar henne lite förläget:


-
Vilket märke önskas?

Maude:

-
Det spelar ingen roll, bara dom passar till en Camel.Last day........

Hejhopp!

Isac sover INTE ordentligt på nätterna sen hemkomsten, så jag känner mej zooombilike. Det går ut över bla bloggandet, men jag är här. Kikar hos er även om jag inte är inspirerad nog att skiva saker.

Lite mer bilder från resan finns hos Ronja.

Tredje och sista dagen så skulle vi åka jeepsafari. Upp i gen och åt frulle kl 07:00 sen gjorde vi i ordning oss för att åka kl 08:30. Mamma och Isac var installerade på hotellrummet med massa mat , dricka, böcker och leksaker. Och jag hade dåliga samvetet AUGUST. Så travade vi ner och väntade på hämtningen. När ingen kommit efter 10 min så gick jag in och bad hotellet att ringa för o kolla. Jo då de skulle komma och hämta upp oss, kl 12:30!

Suck! Upp och vänta. Vi åt lunch på rummet och sen var det dax att åka.Hade tänkt ge er en filmsnutt från jeepsafarit men det får bli senare någon gång. Det var i allafall en cool resa. Vi åkte ganska mycket off road, genom forsar och upp för berg. Stannade vid Thingvellir och drack av det klara vattnet.

Pojkarnas ögon löso! ;) Jo, då vi flickor tyckte också att det var ballt.Ronja har mer bilder, så det får väl komma sen.

Kram kram

stääääda!

Hejhopp!

Har städat, duschat och gjort namnam. Snart kommer en kompis hit med sin sambo och lillkille. Ska bli trevligt i urrvädret.

Har eldat också. Nu börjar Isacen vakna igen hör jag. Letar efter basic enfärgade omönstrade bodys som Isac ska ha under t-shirts och skjortor. Det är inte helt lätt. Hittade 3-pack på Ellos för 149 typ. Bra pris, men då är det bara vita. Kunde vara trevligt med andra färger också. Någon som har ett tips?

Ska skriva om sista dagen på Island också.

I kväll åker vi ner till svärmor en stund för att fira henne, hon fyller år i dag. Grattis! :)

Nu måste jag gå.

Kram kram

Går det till så här hos er också, eller har ni toalett?


Mamma vet

Dagens visdomsord: LJUG INTE FÖR MAMMA!
>
> Tom hade bjudit hem sin mor på middag. Under middagen kunde inte hans
> mor undgå att lägga märke till att Toms rumskompis Per var väldigt stor
> och ståtlig. Hon hade länge misstänkt att de två var något mer än bara
> rumskompisar så hon frågade sin son om det var så att de var mer än bara
> kompisar. Tom förnekade det hela och försäkrade sin mor om att de bara
> var rumskompisar.
>
> En vecka senare sa Per till Tom: 'Har du sett den vackra soppsleven i
> silver? Den har varit borta ända sedan din mor var här på middag. Du
> tror väl inte att hon tagit den?' Tom trodde inte det men han skickade
> henne ett mail för säkerhets skull;
>
> Kära mor, jag säger inte att du 'tog' eller 'inte tog' soppsleven men
> det är ett faktum att den har varit borta ända sedan du var här på
> middag. Hälsningar Tom
>
> Några dagar senare fick han svar från sin mor:
>
> Kära Tom, jag säger inte att du 'ligger' eller 'inte ligger' med Per,
> men faktum är att om han hade sovit i sin egen säng hade han hittat
> soppsleven för länge sedan. Hälsningar Mor


Vissa dagar.........

Sur


Önskar er en fin dag!

Ha en underbar dag - varje dag, kära vän!!

        


Somnade både här och där

Vi hade ju som sagt ett späckat schema, så när det var dö tid var det lätt gjort att slumra till.

Visst är dom goa våra fina ongar. :)

God morgon i regnet

Morn morn!

Inte mycket till sol här inte. Men det är ganska mysigt ändå. Isac och jag har slagit på radion och sorterar färdigt tvätten.
 
Isac har tappat flera koncept under resan, får man väl säga. Han vill inte riktigt sova själv, sov ju med oss när vi var på Island. Han vaknar hela tiden på natten på nätterna. Klockan 4 ska han gå upp. I morse somnade han i allafall om tillslut och i sin säng.

Det är bara att gneta på tills vi har hamnat i fas igen.

Nu närmar sej avslutningarna med storm steg. Robbin har sin avslutning den 11 juni och Ronja likaså. Den 10 ska vi på studentfirande i stockholm.

Nu på fredag ska vi gå på uppträdande som Ronja har.  Vi ska hämta båten också på fredag eller lördag.

Näe, nu ska vi fortsätta.

Se ya

och på tredje dagen.......

Gick vi upp och åt frukost till 7 igen. Sen åkte vi taxi ner till hamnen för att åka på valsafari. Det var ett äventyr bara att komma ombord med vagn och bilbarnstol(vi kunde ju inte bara lämna den). Isac gillade inte att ha flytvästen så länge heller.Det blåste lite för mycket så det blev inga valar för oss.

Sen åkte vi på Gyllene Cirkeln Express (AH11) och det kan jag faktiskt inte rekomendera after valsafari utflykt. Vi höll på att dö av hunger innan bussjäkeln äntligen stannade för matuppehåll. Och där åt vi soppa för ca 600 kr som skulle förtäras på de 45 min som man hade på sej för att komma av bussen beställa maten, komma på plats och äta.

Den dagen kunde vi gjort något annat. Kanske den riktiga gyllne cirkeln turen är bättre.Kram kram


I dag ......

Har jag tvättat och sen efter det så tvättade jag och sen torkade jag kläder. Det gick ju inte att hänga ut på tork i dag.

Isac har sovit två gånger som han brukar men han har varit lite tröttare och grinigare under vaken tiden.

Jag ska straxt gå och börja vika in all tvätten, skönt snart klart. Katten är inte så sur, bara lite.

Nåja work to do!

Se ya.

dag två

Gick vi upp och åt frukost klockan 07:00, gott var det. Sen gick vi och plockade i ordning oss, klädde oss varmt och så vidare. För vädret var blåsigt och regnigt och på dagens agenda stog det ridning och forsränning.När vi anlände till ridningen hos Eldhestar så fick det första bli att hitta någonstans för mamma och Isac att sitta. Det gick inte att sitta ute och titta på oss  som jag hoppats.

Mamma fick linka över till hotellet som ligger i ganska nära anslutning och jag vagnade över Isac dit. Där satt de fint i värmen, men inte med oss som jag hoppats.

Nå på med regnställ och ut för att vänta på utdelning av häst. Både sambon och Robbin skulle i princip ta sina första riktiga ridturer.

I vårt sällskap var det familjen och en snubbe till (från england tror vi) han pratade typ inte.  Min häst hetter typ Dryger. ;)
Sen red vi ut på en tur på ca 1,5-2 timmar. I början var det svårt att övertala Dryger om att det var jag som bestämde när det skulle töltas, sakta av eller var vi skulle svänga. Vana som de är att gå i rad och tölta på vissa sträckor från många turridningar.
Sen gick det lite bättre. Det regnade inte hela tiden utan det kom och gick. Det var inte så farligt ändå och det var roligt att rida. Framför allt var det roligt att rida hela familjen tillsammans (förutom mamma o Isac då förstås).

Sen kom vi tbx till stallet och sadlade av och lämnade tillbaka regnkläder o hjälmar. Så klart var man ju bitvis blöt ändå, så det var trevligt att sitta inne i värmen med mamma och Isac en stund. Vi åt soppa och goda smörgåsar. Kaffet var heeelt underbart förstås och en liten kaka vilket syns runt Isacs mun.Ronja var ut och fotade lite på hästarna så jag hoppas att jag snart får ta del av de bilderna.

Sen åkte vi vidare mot forsränningen, något urriga. Väl där kom vi in till en stor grupp som vi skulle forsränna tillsammans med. Stundens allvar började väl slå oss när vi inte skulle ha våra kläder kvar, utan byta om till torrdräckter (tror jag att det var) tillhörande skor/strumpor flytvästar hårt spända och hjälmar. Vid det laget sa jag till en av personalen hm vet inte om jag ser fram mot det här. Näe det står skrivet över hela ditt ansikte, men det kommer gå bra och ni kommer att ha så roligt sa hon och log. Tack!

Så fick vi sätta oss med fuktiga torrdräkter i bilar och åka ner till forsen. Även nu fick mamma och Isac sitta kvar inne i "värmen".

Väl där sprutade adrenalinet på de flesta karlarna tror jag, inte på mej dock. Ännu! Sen sa Ronja plötslig att hon ångrat sej och inte ville åka, då kickade supermom in. Kom igen nu! Vi klarar det här! Det kommer bli bra!

Och plötsligt fanns det ingen återvändo, när vi i en flock hjälpte till att bära ner båtarna. Vi klaffsade ut i det kalla vattnet från the big white( Hvítá ) och hoppade upp i båten/flotten. Fick en sista genomgång för vad som gällde och sen bar det av. han som ledde oss satt i aktern och styrde samt ropade ut när vi skulle paddla framåt eller bakåt, vila eller hålla i oss i the oo shit ropes. På sina ställen kände man stenar med paddeln och vi for och snurraden. En flotte fastnade på ett ställe, vet inte hur de kom loss men det gjorde de i allafall.Blåste som tusan gjorde det, mot vind så det tog längre tid än det brukade göra. Men det vaaaar kul! Skitkul! Mina starkaste rekomendationer, gör detta med era tonåringar.

Tillslut kom vi till en plats med höga berg invid forsen , där vattnet var ganska lugnt. Alla fick kliva ur och gå upp på bergs kanten ca 12 meter ner till vattnet. De som ville fick nu hoppa ner. Där gick min gräns, jag hoppade inte. Det gjorde heller inte Ronja, men Fredrik och Robbin hoppade. (galningar). :)

Sen fick vi välja på att fortsätta sista sträckan som i dag skulle ta ca 1,5 timme istället för 30 min pga blåsten. Vi hade ju faktiskt Mamma och Isac som väntade så vi avbröt där. Men det var mest en transport sträcka , den roliga biten var gjord så det gjorde inget.

Gissa om det var skönt att komma till hotellet och bada varmt sen.

Vi avslutade kvällen med att gå på Thrír Frakkar, Baldursgata. Vi provade valpepparsteken med ett rött vin till. oooh så gott!  Gemytligt trevligt ställe och jätte bra service. Vi hade tur som fick plats 6 st trots att vi inte bokat bord

Vilken dag!

Chippendales.......


My gosch! vad är det egentligen vi kvinnor ser hos männen, skönhet?
Nå bjuder här på lite manlig skönhet?!

Jo jo, det är nääästan så att man rodnar!

P.S. jag har inte själv varit på Chippendale, men jag har en vännina som tydligen har varit det och som dessutom passat på att ta lite bilder. ;)

Chippendale från Grekland.
Chippendale från Ryssland

Chippendale från Indien

Chippendal från Tibet

Chippendalr från Egypten
Chippendale från Africa.


oxå åkte vi

Första dagen började färden med bil till Arlanda med 10:00 färjan till fasta landet. På Arlanda checkade vi in med ganska stort besvär. Sex pers samtidigt som skulle av med jackor fram med mediciner, vätskor av alla de slag,mobiltel och metallföremål. Pust! När de mudrat mamma som fått låna rullstol på flygplatsen, kunde vi dock knalla vidare.

Tax free var inte att tänka på! Nu var det fika som gällde och det fort!!! Fikade, billigt och bra på Arlanda (not). Sen ville jag, mamma och Fredrik ha en wisky och kaffe. Liten Kaffe wiskade mamma, klok som hon är. För man vill ju inte ränna på flygplanstoan stup i kvarten. Men det var bortglömt när Fredrik och jag stog i baren och beställde. Det blev en 4 wisky i var och en stor kaffe latte.

När jag vände mej om för att bära tbx kaffet till mamma så kom jag på vad hon bett om. Ops! :)

Nå väl, vi njöt i fulla drag. Skyndade sen på toa och sen var det dax för boarding. Vi fick platser längst bak i planet och hade tur det fanns en tom stol, så flygvärdinnorna ordnade om så att vi fick använda en stol/sittplats till Isac.

Han var så duktig under flygresan. När han var vaken var han snäll och glad och flörtade med alla. Planet blev försenat för något var fel, så de tillkallade en ingenjör.  När planet löft somnade lilleman.

Försenade landade vi på Island. Vi kunde inte hitta vår buss. Var ombord på en som skulle till blå lagunen (dit skulle vi ju oxå) men fick gå av för det var fel.

Letade som idioter, men nej ingen buss! Sååå då fick i ta taxi. Han väntade medans vi simmade i blå lagunen. Det var en upplevelse. Mjukt och varmt på något vis.Sen tog vi taxin vidare till vårt hotel. Hotel Cabin, ett bra hotel mitt i stan.

mhnv 


Första kvällen orkade vi inte gå ut på stan och äta, så vi åt på hotellet. Inte alltför rolig mat måste jag säga.

Sen sov vi natt.

Fortsättning följer.........

Kommer i omgångar!

Hejhopp allihopa!!!!

I´m back!  hi hi! Jag kommer att lägga ut bilder och återberätta bitar av resan i omgångar, det blir för mycket på en gång annars. Så det var det det handlade om och inget annat.Fyy på er som tänkte på något annat!

Ronja har tagit bilder med sin kamera och jag har fotat med min mobil och lite har vi filmat med videokameran så det kanske kommer något filmklipp så småningom.

Här hemma var det i allafall rena rama sommarvädret! Nice! Vi hade blåsigt och regnigt första dagarna, men sen blev det bättre.

Har haft riktigt kul, spänande och bra! Meeeen jag haaar saknat er!

Skulle bara titta in och tala om att vi kommit hem. Har en del tvätt och uppackning att ta tagi nu, bla.

Kram kram

RSS 2.0