Gutten morgen......

Hesvejs!

Här har vi molnigt men inte regnigt i dag. Vi ska snart ta en sväng till Norrtan och jag tänkte fixa en träningsboll. Så att jag kan komma igång lite försiktigt. Höfterna tar lite tid på sej och vill inte riktigt bli sej själva ännu. Så långa raska prommenader fungerar inte ännu.:(

Svårt att väga sej hemma också då vågen väger lite som den vill, det kan skifta 2-3 kg från en dag till en annan. Men det är kanske en mening med det oxå, så att jag inte blir för målinriktad ock fokuserad på en gång.

Satt i går och plockade och skrev i Elias babyalbum. Jag kunde inte komma på när vattnet gick, det hände ju lite fort allting.:)

Börjar dra ihop sej för att ordna till ett litet dop i all enkelhet också, funderar starkt på att slå i hop det med Isacs två års firande. Fredrik jobbar så mycket och har varit förkyld så det har inte funnits något bra tillfälle att prata om det ännu.

Måste ju sätta datum och ordna lokal och präst innan det är försent.

Nästa vecka är det dags att väga och mäta Elias igen, samt första läkarbesöket på ett tag. Vaccination osv. Ska bli trevligt att träffa syster Anne igen då hon ska vara tbx från sin jobbtid i Norge.

Vill inte plocka undan den första uppsättningen babykläder!! Men det börjar nog bli dax.:( Det går så fort!

Jag sköljer ögon och näsor för brinnande livet här så att det förhoppningsvis inte ska gå upp i öronen på dem. Det räcker med att det gjort det på stackars pappsen. Men jag tycker att de börjar se mindre kladdiga ut i ögonen i alla fall.

Nåja dax att sätta fart, snart dax att åka.

Bye bye.........

Kommentarer
Postat av: marie

Hoppas du får en skön lördag.

<En träningsboll har jag oxå...undrar bara vart jag lagt den?!?!?!! Kanske dax att plocka fram den..

kram

2010-06-19 @ 11:23:30
URL: http://mariekjerulf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0