Pust!

Pust, i dag har jag fått mycket gjort! Skööönt! Först fick jag gyma lite på bollen i morse, skönt. Inte så hårt ännu, känner mej mest för ännu så länge. Bollen måste pumpas upp mera men det känns som att det nog ska bli bra när man kan dvd:n lite bättre.

Sen när vi ätit frulle så gick storasyster ut med pojkarna i solen och jag kunde dammsuga och skura. Trist men skönt att få gjort. Sen när de sov igen kunde jag slipa och måla stolen en andra gång. Kanske den kan bli klar på onsdag, annars torsdag tror jag.

Härligt snart åker vi till kolmården.:D

Jag klämde ner mej i mina jeans shorts i dag, de gick att knäppa. Men det ser ut som att man gjort just det, klämt ner sig i dem.

När Ronja och jag gick till macken med pojkarna nu på kvällen, så blev ett rådjur på kört.
Bilen som gjorde det åkte vidare upp till macken för att ringa tydligen. Så vi stannade och dirigerade bort trafiken och ringde polisen.

Rådjuret kunde inte alls komma upp, förmodligen var hon trasig i höften om det nu räckte.Sen väntade vi på viltvårdaren men då kom Peter och han hade en stor yxa i sin bil, så han hjälpte rådjuret så hon slapp lida mera. Nu är hon i nangijala. Inte roligt men hon som körde åkte inte snabbt, men man har inte stor changs att stanna när de hoppar upp framför bilen.

Känns som att det kan bli svårt att sova i natt pga värmen, men vi får väl se.

Se ya.

Kommentarer
Postat av: CiliaH

Grattis till nerklämmandet i jeansen, det är ju ett steg i rätt riktning ;)Stackars lilla rådjur, men det är ju inte lätt som sagt när de bara skuttar upp framför en. Usch.Hoppas ni får en härlig dag idag.KRAM

2010-06-29 @ 09:06:13
URL: http://ugglehuset.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0