Så kan det gå

Det blev faktiskt en promenad till för mej i dag. Då jag på kvällskvisten liksom "ärvde" en hund.;) Ronja åkte till en kompis så Bingo föll på min lott. Annars har hon blivit väldigt duktig på att ta hand om sin hund. Har ofta med honom när det går osv.

Så anyway jag satte Elias i bärselen och sen gick vi en prom runt skaten, jag vet inte riktigt hur långt det kan vara. Tar ca 30 minuter att gå. Kanske det kan vara 2,5 - 3 km. Så det är ju alltid något. Och motion som blir av är alltid bättre än ingenting. Även om det är för lite, för lätt eller något annat fel ur träningssynpunkt.

Det är dessutom en väldigt vacker kväll med sol och grönska överallt. Hoppas bara att värmen kommer i gång snart, jag vill ha sommar.

Snart ska vi åka till Kolmården och lite annat. Ska bli mysigt.

I kväll när gubben min kom hem så la han flytspackel i badrummet, bit för bit blir klar. Vi bestälde faktiskt varorna från IKEA, så slipper man åka dit den här årstiden.

I morgon ska jag försöka träna lite med bollen. Samt att jag först kör en dvd med corewellnes för att träna upp bäckenbotten osv efter förlossning och graviditet. Om man gör det ordentligt så kan man ju börja träna fortare utan att behöva riskera en massa tråkiga biverkningar.

Nåja nu är det kväller, natt natt.

Kommentarer
Postat av: CiliaH

Bättre att röra på sig lite än inget alls. Härligt att du gillade Olgas sida :) jag önskar jag hade hittat den tidigare, men bättre sent än aldrig ;)KRAM

2010-06-21 @ 22:53:59
URL: http://ugglehuset.wordpress.com
Postat av: Lee

Tack :)

Kram

2010-06-22 @ 08:49:02
URL: http://mammalee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0