Sjuklingar

Jag har ett hus fullt av sjuklingar. Först var de stora barnen sjuka och Fredrik. Men nu har jag två små sjuklingar som snorar, hostar och hackar. Kladdiga ögon har de med, så dem sköljer vi. Vilket de inte gillar så klart. Ännu så länge har jag klarat mej, men känner av i lederna nu och det kittlar i halsen. Håll tummarna nu så att jag klarar mej, det behövs ju en vårdare.:)

Ska snart gå ner och ta mej en kopp kaffe. Det får nog bli en smoothie sen. Något friskt och enkelt. Ekologiska bananer mixade med björnbär, lite yogurth och havtornsjuice tror jag. Kanske lite chillie i också.

Läste mera om hur våra kemikalier gör skada och att vi bara upptäckt en del av biverkningarna ännu. Jag tror att det är jätteviktigt att vi slutar med besprutningar och dylikt.Mediciner som dumpas utan att vi tar hand om dem osv.

Allergier som blir vanligare och vanligare (även bland djur) ADHD, mm, mm tror jag att vi bland annat äter oss till. Man kan ju inte ändra allt på en gång, det mäktar ingen med.
Men alla kan vi göra små förändringar. Välja i affären tex kan vi alla gör. Varor som inte fraktats så långt och sånt som inte besprutas så mycket med gifter och skit osv.

Här läste jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0