Känner ändå......

Jodå, känner ändå att "gilla dagen" så smått kommer krypande.:)

Trots besvikelsen att inte kunna springa mina 9 km i lördags pga min egen dumhet och slarv som gjort att jag fått ont i knät.
Men Isac var såå duktig!:D  De små benen pinnade på och han mer eller mindre sprang de 800 m som var hans bana.:) Jättekul mamma sa han stolt när han fick se sig själv på film, titta igen? :)

Trots en seg smågrinig start på morgonen(börjar sjunka undan).

Trots att jag är småöm och har träningsvärk efter träning av kärnmuskulatuern i går, det visar ju ändå att jag tränat rätt muskler.:)

Ahh, kaffet smakar mig så gott i dag.:)

Ronja är ledig i dag, så kanske vi hinner prata och umgås lite. Det är trevligt.

Robbin kommer hem i dag, han har vart borta med kompisar i snart en vecka. Ser fram mot återkomsten.:)

Småkillarna leker för stunden fridfullt bakom mig, går nog snart över men det är något att passa på att njuta över.;)

Friskare luft är på väg in och skolstarerna ligger runt hörnet. Straxt höst = me like.

Jag gillar nog alla årstider på olika vis och i slutet på varje årstid kan man/jag knappt vänta på den nya årstidens inträde.:) Nu är det sensommar och snart är det höst.

Straxt är det dax för Elias sovstund = lite läsning, gos och mys.

Se ya!

Sov time.

Straxt dax att lägga ny badade små killar. Sen är det snart dax att cykla med bästa grannen.Rött hjärta

Spännande, håller på att försöka ställa ett relations horoskop med hjälp av en bra bok som förklarar tydligt. :)

Se ya!

Surfar.

Sitter och surfar lite framför datorn, finns mycket fint. Ser fram mot hösten.:)

Kanske att man skulle prova på kickbox till hösten? Nyfiken, det ska vara roligt och jobbigt har jag hört. Ombyte förnöjer vad gäller motion för min del.

Båda pojkarna somnade nyss, snusar så sött. Jag ska straxt ta med mig en kopp kaffe och en god bok för att sätta mig på balkongen. Mysigt!

Lottie och mamma var här på fika i dag mycket trevligt! Pojkarna och jag fick presenter och kanske de andra också, de som ännu inte kommit hem. Tack!:)

Nu är det läsdax! :D


Aj!

Efter flera veckor med bara korta joggingturer och cykling endast en eller ett par gånger per vecka , bestämde jag mig för att prova milen i går. Det kändes bra när jag sprang. Men sen på slutet började knät göra ont. Ja jag överansträngde det naturligtvis, typiskt mig. Men smörjer det nu och hade det lindat i går kväll.

Kollade vågen nu på morgonen och jodå mycket riktigt så har jag gått upp lite. (1,5kg) så det är inte mycket. Men tillsammans med de två som jag ville gå ner förut så är det nu 3,5 kg. Det här senaste vet jag att jag går ner på ett kick, men de andra två sitter som berget.

Så gissa om jag har träningsvärk i dag. :) Funderar på att cykla i dag. Dels för att knäet inte orkar springa nu, vill inte ha ont. Får nog springa lindad på lördag då det är Blidöloppet. Vill hålla i gång nu och inte slöa till, upp med flåset och ner med fläsket. ;)

Jag ska se om jag hinner ringa och beställa häck i dag, vi börjar med 5 meter liguster. Det kostar ju, så vi får ta det bit för bit.

Nu ska vi ner och käka lite frulle, sen blir det till att baka en Silviakaka och städa på nedervåningen. I dag får vi besök.

Måste åka och handla någon dag snart också.


RSS 2.0