Sorterar

I dag har småkillarna och jag sorterat alla leksaker för att bringa plats och ordning, det vlev ganska bra tycker jag med Legolådor och billådor. Nu gäller det bara att det hålls så. ;-)

Vi satt och byggde bonsdgård tillsammans, men när jag fick telefon så passade flygplanet på att flyga in i taket på ladugården och vipps så stog det en polisbil på höskullen? Tja, nåja vem är jag att bestämma hur allt ska vara? :-)

Vi var vid postlådan i dag i hopp om att mitt lilla mammasen lyxpaket sulle ha kommit, me neee inte i dag heller. :-(

Har i dag drukigt smoothie till lunch, med utrensande gurka i bla. Ingefärra, apelsin och andra godsaker som banan.

På torsdag ska jag till Margareta på Dermaroma för att få mina födelsedags presenter utförda, det ska bli sååå skönt. Massage och ansiktsbehandling. :-)

Nu är det dax att börja med maten, så seya!

Julstök.

I dag blir det till att koka ägg, göra omelett och mycket mera. Bla ska jag också baka det här fil brödet, så gott.

Men nu först städa lite.

Bye bye.

Ut i kylan

Så, nu har Killarna i sina overaller och jag varit ute med Bingo. Efter rastningen gick vi ner till bryggan, det är verkligen högt vattenstånd nu, faschinerande.

Väl hemma på tomten offrades en prinskorv som jag gjorde småbitar av och sen lade ut på strategiska ställen på tomten. Sen får Bingo söka rätt på dem alla. det gäller föstås att räkna dem och försöka komma i håg var de ligger. :-)

I dag ska här göras Jansson och jag kanske gör i ordning skinkan också, om jag vågar. :-) Det kommer behövas lås och bom till den för att det ska finnas kvar på Julafton. :-)

DEt är JÄTTE trist att gör middag nu på kvällarna tycker jag, för det är bara Jul och Julmat i huvudet. Har ingen plats och lust för tråkig "vanlig" mat just nu. ;-)

Robbin har jullov och Ronja har slutat skolan för nu, vi får se vad det blir i stället. Så förutom just i dag så har jag hela huset fullt med barn, stora och små. Men i dag så är de två stora iväg på Jullunch, trevligt. :-)

Näpp, nu ska vi käka något.

Se ya
RSS 2.0