Jobba lite mera i morgon.

I morgon måste jag försöka få lite mera jobbtid på bambee.nu. Har ju fina leksaker från EKOLEKO som vill upp på webbshopen bla. Fina leggings för vuxna av bambu och barntrosor av bambu, såå mjuka.

tvättbollarna är på väg hem som ett komlpement till miljövänligt tvättande.

Men nu kallar sängen.

Natt natt.

Så hur ska ett bra start paket vara utformat då?

Tänkte på det i dag. Kläder så klart och kanske en bra bambu handduk(eller ett gäng rättare sagt, men en är en bra start) till din babys vård. Kanske några bambu blöjor onesize, pocket och passande inlägg.

Och sen slog det mig. Galltvål för fläckbort tagning, tvättnötter för miljövänlig tvätt, samt tvättbollen (GREEN WASHING BALL) och lite eterisk olja för doften. Lavendel tror jag för den luktar gott och är rogivande.

För det är ju nu det börjar, tvättandet. På riktigt. För jag menar aldrig förr har man väl tvättat så mycket som man kommer att göra när man blir förälder!?

Så då är ju verkligen ett ypperligt tillfälle att börja tvätta med miljövänliga produkter som inte tär lika mycket på miljön.

Jag har själv använt tvättnötterna i snart tre månader och detta är vad jag märkt. Fungerar utmärkt både till tvätt, disk, allrent och shampo.

Men det är så klart att det medför lite extrajobb, men är det inte värt det då för miljöns skull? Jag tycker det.

Diskmaskinens filter måste rengöras lite oftare och nogrant, för det märks helt enkelt att inget görstarkt frätande maskindiskmedfel far fram genom maskinen. Det finns medel för att göra rent diskmasiner med, kanske det är bra för maskinen om man kör igenom den då och då med det. (Avkok eller nötterna som de är)

Tvättmaskinen behöver oxå det har jag hört. inget jag märkt av ännu då jag fortfarande har vanligt tvättmedel till vittvätten. Annars kör jag all min tvätt (även blöjorna) med tvättnötter + galltvål som fläckborttagningsmedel.

Som allrengöring tycker jag att det fungerar utmärkt, särskilt träbänkarna verkar gilla det.(avkok)

Som shampo har det ju en nackdel, vilket är att det är så tunnflytande(avkok från tvättnötterna då alltså). Men om man häller direkt på huvudet i stället för i handen först så går det jättebra. trivs finfint med mitt tvättnöts avkok i håret, tvättar bara någon gång med då och då med "fin" shampo.

Men hoppla, nu måste jag gå och laga mat. :)

Bye bye.

Som det ska vara!!!?

Saker och ting blir kanske inte alltid precis som man tänkt sig. Oftast inte egentligen, när man tänker efter. Men oftast så blir det bra ändå i slut änden. Kanske bättre många gånger fakstskt.

Kanske är det helt enkelt meningen att man ska hitta och prova andra alternativa vägar till sitt mål.
Ja just det SITT mål inte det som satts upp som ett mål för att man inte riktigt viste vad man annars skulle rikta in sig på.

Men pga eller kanske tack vare att det strulade till sig så att man fick göra om så fick man changsen att tänka till och prova lite annat.

Så är oftast livet.
Inte lätt att veta när man börjar söka sin egen väg. Alltid verkar det som att det ska vara raka vägen och så enkelt. Rent av samma väg för alla. Men. Se så ÄR det inte. :)

Så strull = ett sätt att finna sig själv. Typ varsågod, börja söka dig själv och ditt mål för nu. För det är ju kanske oxå värt att veta, målet lär ändra sig ett antal gånger under livet. Och det betyder inte att man är misslyckad, utan snarare normal.

Så som sagt kanske man ska vara lite flexibel. Kanske även när det handlar om ens barns framtid. Faktiskt inte ens mitt liv att bestämma över.

Alla kan inte vrängas genom samma hål för att bli sig själv.

Till månen och tbx.

Ritar faktiskt till boken i dag, ska prova att skana in bilderna sen. Vet inte hur det blir eller hur jag ska gå vidare sedan, men får völ försöka forska i det. :)

I dag har vi tagit en välförtjänt off dag. Inga alvarliga och tunga saker. Efter fruksoten så satt vi, sambon, Isac, Elias och jag i sängen som just då blev en rymdraket. Vi tog på mössor/hjälmar som man måste ha på sig för att kunna andas i rymden och sen åkte vi till månen. :)

Efter det läste vi en bok och somnade om. Ahh, välbehövligt.

Nu ligger en rådjurs skånk i ugnen och Elias sover igen.

Shit!!!

Vart tar dagarna vägen hinner inte hälften av vad jag tänkt ens. Snart ska man sätta sig ner och släppa allt och ta fredag. INTE helt lätt.

Samvaro är så viktigt och mysigt så det får ju vara värt det. Får hinna det andra någon annan dag.Förvirrad

Såg en film tillsammans med mina tonåringar. Isac och Elias kunde vara med de också. Även om de inte tittade.

Inte ofta man har anledning att säga det men den här filmen måste ni se! Om ni inte redan sett den, så gå och hyr den nu.

I rymden finns inga känslor. Den handlar om Imon som är 18 år och har Aspbergs syndrom. Han tar inte brutna rutiner så bra kan man säga. Den han bryr sig om mest är sin bror Sam.

Sam flyttar hemmifrån och det gillar inte Simon. Simon flyttar då hem till Sam och hans flickvän. Det är inte helt problemfritt o man säger så.
När Sams flickvän får nog och Sam mår dåligt går Simons värld i kras. Han måste göra så att saker och ting blir som förut, alla rutiner måste fungera igen. Därför behöver han en ny flickvän till sin bror.

Hur det fungerar måste du se själv. Väldigt sevärd film. Rött hjärta Rött hjärta Rött hjärta

Här kommer min present från min sambo.Mina klockor.:)Se ya!

Full fart

I går var det full fart från morgon till kväll. Vi åkte med 9- färjan  och började med Babyland Barkaby för att kolla en Akta Grack quatro tour duo men det var sjuuuka köer där inne från dörr till dörr typ och de hade inte den vagnen. Så så var det med det.

Sen gick dagen med lunch i Norrtan, fika, handla på Coop(denna gång), ett besök på Smärtkliniken för Ronja och sen var det då dags för simningen i Rimbo med Isac.

Han är jätte duktig och blir mer och mer avspänd och koncentrerad på uppgiften. I går dök vi ner under vattnet utan simglasögon och tittade på varandra. :)

Sen hämtade vi Robbin i Norrtan och det blev käk innan vi åkte hem. Ronja åkte och tränade, kom med buss senare.

Väl hemma kunde jag äntligen prova mina nya fina örhängen som jag fick av min sambo i går.:) Fina!(ska försöka ta bild en)

Jag passade också på att byta armband och batterier på mina klockor. Genom åren har det blivit några. Två st låg bara i smycke skrinet, jätte trist. Nu har jag i stället tre st att skifta mellan. Mycket roligare.

Väl hemma var det bara till att packa upp varor, hänga badkläder, byta blöja. Men sen fikade vi och man fick faktiskt ett glas sherry till kaffet, Nice! :)

I dag blir vi hemma, ska bara åka en sväng till macken och hämta hem ett packet med bambustrumpor, trosor(barn) och leggings(vuxen). Har ju EKOLEKO sakerna att lägga upp oxå. Tänkte försöka hinna att provrita till barnböckerna oxå.

Grattis lilla pappa.....

I dag skulle pappa ha fyllt år om han levt fortfarande. Men i dag ska vi fira ditt minne med en av dina fovoriter pappa. Det bjuds på pannkakstårta. :)

Vet att du kommer vara med i kväll vid fikat. Har känt att du tittat in hit i flera dagar nu. Saknar dig lilla pappa. Skulle vilja ha ditt råd ang några saker. Får väl försöka prata i kväll om det blir lugnt. Rött hjärta


Cupkake modell större.

Den här cupkaken festade vi på i kväll. Vi skulle ha haft fika gäster men nu fick vi offra oss och äta upp den själva. IIIInte bra! ;)

Det skulla ha varit muffins formar, men rätt var det var så hade jag hällt ner smeten i kakformen och ställt in den i ugnen. Upps, så kan det gå när inte huvudet är med. :)

Smarrigt blev det i alla fall.

I morgon blir det nog en sväng till öppna fsk.

I dag var vi på bvc och kontrollerade barn. Elias har som man ska, börjat plana ut i vikt kurvan. Nu 10 mån. 10,3 vägde han  mot 10,1 typ förra gången. Däremot var han 75 lång nu så 1 cm ökning i längd.

Isac vägde ca 12,5 och var ca 87,8 lång. Ronja och jag väde och mätte oss inte.;)

Natti natt.

Bara ekologiskt som är bra?

Oftast har de flesta bambukläder en blandning av 70% bambu och 30% bomull(tyvärr inte alltid eko ännu). Så är tex fallet med BAM, de har inte alltid ekobomull i sin blandning ännu. Men deras kläder är ju då i alla fall 70% ekologiska efter som bambun är eko. De har väldigt sköna och fina kläder. De liksom de flesta andra blandar med bomull för att de säger att det blir mera hållbart material och "ligger" bättre i handen.(Skönare att ta i).

Så blandmaterial kommer vi nog mest att ha även i framtiden.

Vi har nu tittat en snabbis på olika företag som också har underkläder i bambu och bomull(eko), men det "lustiga" i kråksången är att de företagen då inte alls alltid  har samma helhetskoncept som tex  BAM har.

BAM har tex ett träd planteringssystem i de sydamerikanska regnskogarna och de tar bra ansvar för sina anställda och sina medarbetare vad gäller tex barnarbete och arbetstider. En positiv framåt tänkande inställning som jag gillar.

Så det är ju många olika aspekter att ta ställning till när man väljer leverantörer. Eko är ju inte det ända som är bra för framtiden.  Vi har faktiskt varor som inte alls är ekologiska också, tex våra Alfons kläder och våra fina EQ böcker om Poppe, Yorriks återbruks jeans muddar är inte heller av ekobomull. OSV.

Så nej 100% ekologiska är vi inte. . Dock kommer vi nog inte att ta in några mera  Alfonskläder, då det inte känns bra. Helst skulle jag egentligen vilja slippa bomull helt och hållet i framtiden, men där är vi inte ännu och kanske är det inte heller realistiskt? Vi får se.

Sen så tror ju jag personligen att alla bäckar små för en bättre värld är bra. Men kanske inte en människa kan göra allt till 100%, men tillsammans gör vi stor skillnad.

Tex har jag tygblöjor till min son vilket då i just det valet borde göra mig till en miljövänligt tänkande medmänniska. Vissa dagar gör jag dock livet enklare (tex om jag är sjuk eller om vi är på utflykt) och använder engångsblöjor.
Tycker jag fortfarande att jag tar mitt ansvar för miljön? Ja det gör jag, för i huvudsak så försöker jag tänka positivt för vår värld och göra rätt. Men som sagt alla bäckar små.

Vi försöker att samarbeta med företag som på olika sätt gör något bra för miljön/världen, men det är oftast så att de fokuserar på mera eller mindre olika saker som berör miljön.
En del tänker mycket på hur varorna fraktas och en del mera på att det ska vara 100% ekologiska varor. En del har tänkt mera på Fairtrade biten.
Tex Popcorn mannen Poppe tror jag kan komma att göra gott för våra framtida små medmänniskor och i just det valet tycker jag att det är viktigare att sprida de böckerna till allmänheten, än om den är gjord på miljövänligt papper. Fast det så klart hade gjort mig glad om det varit det med. :)

Mens koppen och muffin formar i silikon går ju tex också att se på ur olika miljöperspektiv.

Gå gärna in och titta på våra leverantörer så ser ni vad jag menar, att de står för lite olika sätt att tänka/göra miljövänligt, men alla drar sitt strå till stacken på olika sätt.

Några funderingar som jag har. Hur ser du på miljövänliga val? Vad tycker ni? Feedback?


Så vad är miljövänligt? Är det bara ekologiskt som är bra?

 

Jag tror inte det, man måste titta i flera och vidare perspektiv i bland.

 

Dessutom måste det få vara snyggt, skönt OCH kul med miljövänliga produkter också. Jag köper inte bara miljövänligt och eller ekologiskt jämt. Men det är något jag försöker tänka på. Och förhoppningsvis blir vi alla en smula bättre ju mera vi lär oss. Och om vi får ett bredare utbud på miljösnälla alternativ blir det ju så klart lättare.

Kram Ma.
Promenad mot ljusare tider. :D

Mysigt det var med en promenad, drömmer vidare om min nya vagn som jag vill ha.:)

Vi kanske ska kolla på torsdag för det var rea nu, håll tummarna för mig.:) Gissar att jag överlever utan den också, men men.

Killarna leker så fint med sin Bobby car som flyttat till ett nytt hem här. Kommer troligen bli utsliten.:) Tänk att Elias snart blir Ett år! Bara tre dagar efter att Robbin fyllt 18! Pf!

Båda killarna sover faktiskt just nu, så jag ska lägga upp ett par bambulinnen på bambee.nu. Sen blir det middags bestyr, i dag blir det biff med cashewnötter.

Kram kram.

Måndag så det dånar om det

Sååå trött på att tjata, bläää!

Framtid, skola ,betyyyg!

I går kväll/natt blev det äntligen lite gjort på bambee.nu igen.  Nu är jag trött i huvudet och kaffe sugen. Pojkarna och jag ska gå ner och fika. Isac och jag läste i Popcorn mannen Poppe när Elias skulle sova. Vi pratade om att vara rädd, spännande att se vad de säger och tänker de små.

Funderar åter igen på att försöka få mina barn böcker i tryck, man kunde ju sälja dem med på shoppen.:)

Det sitter fast på bilder/illustrationer, men jag får väl ta fram penna och papper då.

Får hem fina pennor från Ekoleko till shoppen i veckan så jag kan ju köpa mig ett packet och använda dem.:)

I morgon ska jag kanske åka och hälsa på en baby, mysigt.:)

Näej, nu kaffe!:)

Fram och tillbaka.......

Hela helgen har vi mått fram och tillbaka. På väg åt rätt håll, men det tar tid. Det har av förklarliga skäl inte blivit så mycket gjort i helgen, men men får försöka ta igen det. :)

I dag var vi hos goda vänner och fikade en sväng. Gott och trevligt! Med oss hem följde en Bobby car, hoppas att den ska trivas i sitt nya hem. Tack! :)

Isac ömsom bar den och ömsom körde den själv upp till våran bil ingen fick hjälpa till. Sen har mammsen och pappsen tjatat om att det är bååååde Isac och Elias som ska få köra den :)

Har saker som ska läggas upp på bambee.nu men det är inte så lätt att få data tid med gnälliga små sjuklingar som hänger i benen heeela tiden. Så det får bli så snart jag får tillåtelse av pojkarna som det kommer upp lite nytt.

Nu hör jag Elias gnälla efter mamma, måste gå.

Bye bye.

Huwwa

I går när jag var på öppnafsk så kände jag helt plötsligt att jag blev as trött, måste hem nu! Sen blev jag hur mör som helst. Ont o kroppen och lederna, mådde illa och var sååååå trött.

Tur att det var fredag och tur att Fredrik kom hem tidigt. Jag kommer knappt i håg i går efterm. Någon middag blev inte lagad. Ronja hadde en kompis här och dom gjorde pankakor till sig så Elias och Isac åt med dom.

Sen hasade jag och Elias upp och la oss, vet inte vad klockan var. Sen frös jag och mådde illa hela natten.

I dag mår jag bättre men är öm i kroppen och fortfarande trött. Sova middag nu.

Men måste bara tillägga att jag fick ett mail i morse av en gammal vän som jag inte hört av på länge och det gjorde mig så glad. Hon ska snart ha barn och jag håller alla mina tummar för dig gumman.<3

Fredag! :)

Så nu klär vi på oss och tar en sväng till öppna tror jag.

Men vad ääär det med facebook? Trasigt!!:(

Han i alla fall sparka i gång företagsmailen i gårkväll innan lilla tutthitler vaknade och krävde min närvaro. :)

Så nu sätter vi fart!

Se ya.


Min wahl i vattnet

Isac  är så glad när vi går och simmar han och jag. I dag satte vi på oss simglasögon och sen dök vi ner och kollde på varandra under vattnet och jg hörde hur han skrattade under vattnet. :) Me like.

Sen när vi skulle byta om efteråt så ville han bara kramas och gosa, mysigt med lite "egen" mammatid. :)

Men himmel vad tiden går , nu är klockan jättemycket och det är dax att få pojkarna i säng.

Nassinass.

Känns lugnare i dag.

Hadde en sån hemsk huvudvärk i går. Känndes näst in till oöverstigligt att åka till Ronjas skola i Norrtälje. Men det var skönt att bocka av det som gjort för denna gång. Nu blir det utvecklingssamtal om 6 veckor.

Isac och Elias var med både hos Ronjas syo och på mötet med Ronjad mentor och de var så duktiga. :)

Sen belönade vi oss med att köpa hem pizza till middag.

Någongång på efternatten smög jag upp och tog ett par alvedon även fast jag kände att den nog var på gång att klinga av och nu är den än äntligen borta. Aaaah!

Killarna verkar också till freds. Ronja är hemma och är fortfarande sjuk.

Fick lite gjort på bambee ändå i går, men ska försöka peta in lite mera sen. Såg att vi fått räkningarna från USA på barnkläderna nu, får väl göra något åt dem.

Nä ,nu ska vi äta lite frulle. I kväll ska vi simma, det gillar Isac så mycket.:)

Någon som provat?

Fick hem galltvålen till webbshopen härom dagen. Är det någon som provat den?

Det hadde inte jag gjort, men nu så. Riktigt bra faktiskt. Specielt att den fungerar på redan tvättade fläckar tycker jag var bra.Vi har fått hem ny lampa och matta till vardagsrummet nu också. Det blev så mörkt i hörnet bakom soffan. Ska se om jag inte kan fixa bild så småningom. :)

Urk

I helgen försvan vårt internet, så jag har inte kunnat göra så mycket vare sig här på bloggen eller på bambee.nu. I natt var det inte mycket till sömn, stackars Elias har kräkts flera gånger.:)

Vi som skulle till öppna förskolan i dag, nu får vi bli hemma. Trött.

På efterm ska vi på ett möte med Ronjas syo och mentor.

I går kväll satt jag och gjorde om lite på babysidorna på bambee, men Elias slet mig därifrån låååångt innan jag var klar. Jag får se om jag hinner något i dag, brukar vara svårt på dagarna.

Kastar in några bild på pojkarna när de mannekängar våra kläder. :)Nu måste jag kolla in ev ny adress för bambee, vi gar en gmail och den verkar bli utrensad från vissa företag. :( Inte så bra så jag måste försöka komma igång med företags mailen vi fick med i vårt packet.

Se ya.Rött hjärta

Så där!

Nu har vi städat och skottat, mysigt att få hjälp. Snart får jag fikagäst. Trevligt.

Provar hur det fungerar med kokkaffe i bryggaren, då jag tagit fel. :)

Nu tända brasan!

Tänkte åka till mamma och plocka tbx kläderna från partyt på hyllorna. Men ska nog ingenstans med bilen i dag.

Fredagsmys är det ändå i dag tycker jag.

Väder är det.

Blåst och snöat hela natten, sambon sitter i traktorn och gör vägar farbara. <3

Här i huset är det fullt med ongar. Inga bussar gick det när de skulle i väg. Fortsätter det så här får de väl vara hemma i dag.

Nu ska vi klä oss ordentligt, sen frukost och elda.

Allting är vitt och det blåser och driver i hop i vallar utanför. Blir nog inne och myser med barn i dag. Hmm, baka baka liten kaka kanske.;)

Bye bye.

Kaffe latte i bilen.

Aaah, har varit på väg att lägga in ett inlägg hela dagen. Meeen var inte tillräckligt teknisk för att få igång blogg.se på min telefon. :( Något inställningsteckniskt förstår jag.

Fick en god latte i bilen när vi var i Norrtan i dag i alla fall, tur det. För det var hög tid för dagens första kaffe.(kl 12:45 typ) Gaaah!

Mjölken var slut hemma och då vill jag inte ha kaffe. Men latten gjorde sitt. :)

Sen blev det till att handla, men ingen simning i dag då båda småkillarna är/var hängiga. Lite feber tror jag. Så de orkade inte mera efter handlandet. Men det var rätt skönt för mig som skulle vidare till Blidö på bambuparty.

Det var trevligt att vara där och fika och visa bambuprodukter. Taaack för goa semlor och kaffe. Kommer inte att sova på länge nu! ;)

Ronja var gullig och följde med. Hon gjorde ett bra jobb och hjälpte till fin fint!

Ännu en gång tack för att vi fick komma!

Som sagt, om det är någon som håller till i Roslagen och är nyfiken på bambu. Hör av er till oss så kommer vi till er, eller om ni vill så kan ni komma till vårt "huvudlager" på bambuparty.

Jag har inte ammat sen i morse och det börjar kännas. Om inte tutthitler i vanlig ordning vaknar och kallar snart så får jag väl väcka honom. :)

Snacka om att det är väder ute föresten, usch! Men här hemma är det varmt och skönt. Värmeväxlaren gör sitt och goa sambon som har eldat tills man kommer hem. Nice.

Får väl hoppas att vädret lugnar sig i natt, annars vet jag inte om ongarna kommer till skolan i morgonbitti. Huwa vad de skulle gråta då.;)

Sitter framför datorn och dricker te och varvar ner.

Natt natt.


Tjuvar lite data tid, schyyy!;)

Har just gjort middag och gick upp för att lägga Elias en sväng. Nu sover han och de andra väntar nog på mig.:)

Ska straxt gå ner till dem så vi kan äta.

Det blev en promenad med tre av ongarna i snålblåsten på eftermiddagen i dag. Efter att brevbäraren vart här. Skönt ändå att vädra sig lite.

I dag kom det mera fina kläder från England. Vuxen kläder och barn. Kul!

Ska lägga upp dem så snart jag hinner. Men nu fammiddag.

Sen ska vi packa varor till bambupartyt i morgon.

Se ya!

Upp och iväg.

Pojkarna och jag har just duschat, nu börjar påklädningsracet.:)

Sen lite snabbfrulle och ta färjan över till Blidö och öppnafsk.

Sen hem och ta emot varorna, spännade. Undrar vad det är som kommer i dag?

Har några fina Yorrik jeans i stl 90 hemme som ligger och väntar på att få komma upp i bambee-shoppen. :)

Men opps måste rusa!

Bye bye.

Så har även denna dag gått.

I dag sov båda pojkarna middag och de gjorde det samtidigt. Deeet är inte vanligt!

Så i dag har jag lagt upp och aktiverat vårt pant/återvinnings system för begagnade kläder på bambee.nu.

Man kan nu lämna in sina begagnade bambu,ull,hampa,lin och silkeskläder till oss och få poäng till att köpa nya hos oss.

Har också lagt upp bambublöjorna som vi kommer att sälja.

Jag måste faktiskt säga att det inte är så jobbigt med tygblöjor som jag trode att det skulle vara. Tvättar gör jag ju ändå!

Och eftersom jag tvättar dem med tvättnötter i en modern energisparande tvättmaskin så måste det ju bli miljövänligt så det räcker.:)

När vi ska vara borta en hel dag och handla och dona fuskar jag helt enkelt och tar en engångsblöja. Jag har ju ändå minaskat min del med engångsblöjor jättemycket.

Nu på torsdag ska vi som sagt ha bambuparty på öppnaförskolans pysselkväll, hoppas många kommer och vill kolla det mjuka sköna materialet. :)

I morgon blir det öppna en sväng på morgonen, sen ska vi hem och ta emot posten som kommer med varor till bambee.

Nåja nu ska jag jobba lite till innan sängen hoppar på mig eller tutthitler vaknar och tvingar mig till sängen. :)

Lite här och lite där....

Sådär ja, nu har jag lagt in lite nya produkter på Webbshoppen. Sen har vi ätit frukost och nu ska vi ut i ovädret och snöleka en stund.

Känns bra att kunna/hinna med lite av varje. Skulle behöva dammsuga i dag med, men struntar i det. Nu går vi ut och leker i stället. :)

Ronja gjorde sitt val till gymnasiet i förgår, nu är det nära. Me like.:)

Se ay!!

Så här fint blir det.
Kvalitets test....

Oj oj oj, min stackars blogg. Miss skött är den. Men min tid och ork räcker inte riktigt till den också. Finns så mycket annat som går före. Jag är ledsen.:(

Håller ju på mycket med att försöka få igång webbshopen.

Bambu är ju ett superbra material. Men man kan ju naturligtvis råka på bättre och sämre tillverkare. Det får man ju prova sig fram till. Så det är spännande. Vi har ju fått hem varor från flera ställen nu, så det är testning på gång.:)

Använder och tvättar så får man se. Skönt material är det i alla fall.

Jag använder knappt mina gamla bomulls trumpor längre i alla fall, det är svårt att gå tillbaka till den när man provat bambu.

På torsdag ska vi få vara med på öppnafsk pysselkväll som sidonr för att visa upp bambun. Det ska bli roligt.

Killarna växer och frodas. Elias har börjat plana ut i tillväxtkurvan och det är ju som det ska, han är ju 9 månader nu. Det skiljer dock bara två kilo på killarna. :) Elias väger drygt tio och Isac väger drygt 12 kilo.

Isac och jag går på "simskola" nu och han är så nöjd med det. Bara han och mamma och så har han ju fått sin första fröken.:) Han är så duktig.

Har ju turen att ha huset fullt av manekänger till kläderna som ska upp på shopen. :)

Titta så får ni se mina fina ongar.:) bambee.nu

Vi har ny soffgrupp i vardagsrummet, den är så fin och vi köpte de fina bambuplädarna att ha på sofforna. Så snyggt. Skööööna är de som bara den. :)

Kanske det kommer en bild så småningom. Nej, nu vill barnen ha sin mammas uppmärksamhet. Bye bye.Rött hjärtaRSS 2.0