Inte cerazette igen

Så hette ju mitt minipiller som jag slutade med för att jag INTE gillade vissa bieffeketer ska det vara(missade ett inte i tidigare inlägg).

Men bieffekterna när man slutar är inte heller att leka med. Jättejobbigt. Känner mig gravid. De är tydligen kända för att ge mycket sånna symtom när man slutar med dem. Ska äta rosenrot ett tag och hoppas att det hjälper till att styra upp menscykeln.

På måndag ska jag i alla fall in till mvc för att få recept på p-ring.

Vi blir föresten tre som tränar i kväll, kul! :)


Gjorde en smarrig paj i går, lök och ansjovis paj till middag. Riktigt smarrigt.

Ska försöka lägga pojkarna snart, Elias borde i alla fall somna.

Ska även försöka lägga upp våra fina vår/sommarleksaker som kommit på bambee.nu också.

Se ya!!

Det går framåt?;)

Tänkvärda citat

Titta på oss bara. Allting är bakvänt; allting är upp-och-ned. Läkarna förstör hälsan, advokaterna förstör rättvisan, skolorna förstör kunskapen, regeringarna förstör friheten, de största medierna förstör informationen och religionerna förstör andligheten. — Michael Ellner

Ja någonting ligger det ju i det här citatet, helt klart. För vi mår ju inte bra i dag i vårt samhälle. Och tänk bara på alla religionskrig vi haft/har. Man kan vara religiös på sitt eget sätt i stället tycker jag, man behöver inte tillhöra någon speciell grupp/lära.

 

Hittade detta citat här på true heart education värt att titta in tycker jag..

 

Är lite mör i dag, håller på att ta bort nattamningen. Så mycket sömn blev det inte. Däremot mycket klapp och smek och nej Elias lägg dej ner vi ska sova nu.Rött hjärta

 

Konstigt med vanlig bh igen. Skönt och ledsamt på en gång.

 

I kväll ska jag och en vän ut och tränna/jogga inför vårruset.Ler med tungan

 

Tom i huvudet, behöver kaffe!!!!!


Att stå upp för sig själv!

Det är inte alltid lätt att stå upp för sig själv och säga som det är, särskillt inte när man bara är 16.

Det är lättare att bara låta saker passera och slippa ta folks glåpord och påhopp. Vuxna människors påhopp.

Men min dotter är inte gjord av sånt virke, hon stog upp för sig själv.

Av alla upplevelser bra eller dåliga gäller det i slut änden att ta till sig, lära sig och sen utvecklas och gå vidare. Rött hjärta

I dag... och i morgon börjar allvaret.

I dag var jag på ett Me and I party alltid fina saker. suuugen! Kanske det blev någon liten grej.;)

Vi åt grillat kött med beasås och pommes i dag, men i morgon börjar allvaret som sagt. Då börjar vi jogga. :D Träning inför vår ruset.

På tisdagen börjar dagen med en tråkig grej, men sen så blir det bättre med ett besök hos frisören, samt köpa nya löparskor. Me like!:)

I dag har jag lagt en order på menskoppar till bambee.nu hoppas att det är något som kommer gå bra. Så fort jag får tbx min mens ska jag prova en. Det är verkligen inte så tokigt som det låter. Man är ju så ovan vid att inte bara använda engångs. Men när man vidgar vyerna och tänker utanför boxen så finna det enhel del bra saker. Menskoppen är faktiskt en av dem. Skitpraktiskt när man tränar tex.

Har just slutat med mina minipiller för jag gillade verkligen vissa bieffekter. Ska försöka komma i håg att ringa mödravården i morgon så att jag kan få p-ring om jag får.

Nattammar ju i princip bara nu.

Elias blir såå ledsen när vi ska sova på dagen och han inser att han inte får tutta.:( 
Men han glömmer och somnar fort.

Nåja snart dags att sova.

Nu händer det mycket....

Elias har lärt sig vinka hejdå och han har lärt sig gå.:)

Isac har varit på simavslutning i dag och fått diplom. Vi har varit på Ronjas skola på möte i går och på Robbin skola för utvsamtal i dag.

I juni ska Robbin och Ronja åka till Rhodos, så resan är bokad.:)

Känner mig faktiskt duktig för i morse han jag träna innan vi åkte till Stockholm. Stackars Elias är bang i magen dock, men det är på väg att bli bättre. Tror han ätit något som var för starkt för hans mage, kålpuddingen från häromdagen.

I morgonbitti åker vi till öppnafsk.

Men nu är det dax att sova, natti natt.

Vad kan jag säga? Här kommer det att stinka!

Hö hö, jo då! Jag lagar kålpudding. Det är ju så mmm, så det får lov att gasas och stinka sen.:)

Ekologisk kål är det också så känns det ännu bättre. Skulle ju helst ha varit  ekologiskt när producerat kött också, men det tillät inte plånboken denna gång. Men nästa gång så.

Pojkarna sover för tillfället en stund. Fantastiskt att de sover samtidigt.:)

Håller på att förbereda så att jag snabbt kan lägga upp Rapsodines ekologiska barnprodukter sen, på bambee.nu under kroppsvård . Där får de ligga tillsammans med Eilas fina produkter.Rött hjärta

Tränade lite i morse, kändes bra med tanke på helgens kalasande.:) Jag höll bara på att bli överkörde ett par tre gånger av Elias i lekstolen/lära gå stolen.Ler med tungan

Nähej, nu måste jag ner och röra om i stekpannorna.

Bye bye,


I did It my way.......

Jaha, nja zumba my way blir det.:) Men jag gillar farten även om inte stegen blir rätt, ett dugg.Ler med tungan

Nu kommer lite bilder från i går.Kolla lillkillen stå, snyggt va!? Han kan gå två tre steg också när det passar.:)

Ronja och hennes baby, Bing. She likes.Rött hjärta

Nu kom sambon hem, straxt dags för promenad i solskenet.Ler med öppen mun
Lucka i tiden!?

Aah, lucka i tiden! Elias sover, nu ska jag passa på att träna. Sen blir det promenad. Jag hade tänkt lägga upp bilder från i går nu, men det får vänta.

Inte ofta oväntade luckor dyker upp. Nu svettas!!! ;)

Firat min lilla dotter, 16 blir hon.

Närmast sörjande har varit här och firat min lilla flicka. Vet inte hur det gått till men 16 år fyller hon.:)

Kanske kommer lite bilder sen.

Små pojkarna sover nu och det skulle jag också kunna tänka mig att göra.:)

Tror att vi hyr en film i kväll, känns som att det är läge.

Bye bye.

Tröst.

Ur Anna Wahlgrens Barnaboken:

Han kommer lullande, mer sovande än vaken. Ögonen är små smala springor. Han hissar upp ögonbrynen, så mycket han orkar, för att hålla uppe de tunga ögonlocken. Kring ett halv två kommer han. Han är på väg till mammas säng , och han rör sig som en datorstyrd robot. Står det något i vägen, som en golvlampa eller en stol eller ett bord, törnar han ofelbart emot och välter omkull det, med ett brak som borde gjort i synnerhet honom själv klarvaken.

Men den som vaknar det är bara jag. Och jag får en liten nattvarm figur intill mig, tjock om baken, rosig om kinderna och med en liten generös arm, som lindar sig kring min hals. Och sedan sover han.

Jag brukar bära in honom igen och bädda ner honom och säga mig att det är ju inte rätt att han vänjer sig vid att sova i min säng. Det som är rart och rörande en gång kan snart nog utvecklas till en krävande vana, och han behöver vara trygg i sig själv om natten. Men det händer också att jag själv går och hämtar honom, utan att han märker det. För jag behöver, jag med. Jag behöver lika mycket som han.
Jag är inte starkare än han, även om det ser så ut, i dags ljus. När den ensamma, mörka kvällen kommer, när tystnaden blir hotfull, när frågorna stiger och problemen hopar sig och morgondagen tornar upp sig som ett berg av oöverstigligt motstånd - då bryr jag mig inte om att jag gör fel. Jag hämtar honom ändå. Och lindar den där lilla armen om halsen, och han kan sova.
Jag kan inte låta bli att önska att vi i vuxen världen kunde behandla varandra litegrann så som de små barnen beter sig mot oss så alldeles spontant och nära! Om jag är ledsen, behöver jag inte svara på frågor: det bara kommer en liten hand, klappar mig på kinden, stryker bort tårarna; ett par ögon tittar stort och trösterikt och de praktiska råden är enkla: Du ska nog dricka kaffe. Eller jag ska hämta en kudde till dig. Eller Har du ont någonstans, så jag kan blåsa?
Man kan knappt säga annat än att man har ont, och förevisa en prick någonstans och bli blåst på Och rapporten går genast genom rummen:Mamma är ledsen för hon har slagit sej, och jag har blåst!

Inte många bekymmer orkar framhärda i den trösten. Om hälften av allt det som upptar ens tankar kunde försvinna- hälften av all oro, alla problem, alla obesvarade frågor! Hälften av allt man måste, allt som ska uträttas, allt som ska kommas ihåg,hälften av all brådska.... hälften av alla ambitioner! För vad som än händer, som inte blir gjort och inte löper som det ska- så är det ju egentligen, på sikt , ingen katastrof.

Men att förlora värmen från dem man håller av, det är en katastrof.

Hmm, inte helt lätt.

Njae, idag gick det kanske inte så bra. Barnen hängde typ i håret och benen, speciellt Elias. Så vi får prova en annan dag. Men nu är det i alla fall gjort.

Nu ska vi till öppnafsk. Hoppas att det går bättre.:)

Nuuu Zumba

Nu ska jag ner och prova Zumba med killarna. Sen frulle, snabbdusch och ett besök på öppna förskolan. Det blir inte mycket dator tid i dessa dagar.

I morgon lördag ska vi fira Ronja. Baka tårta och träffa släkten. På sön ska jag på Me and I party på Blidö.

Se yo.

Torsdag och bad.

Straxt är det dax att åka. Vi ska först på ett inbokat möte, sen handla, äta och bada.

Oj oj, vad klockan går, måste springa!

Stress och irritation i magen.

I dag är en sån dag tror jag. Mycket pga att gårdagen lämnat bitter eftersmak. Flera saker som trasslade då.

Jag ska ta ett samtal som jag väntar på, hoppas barnen tillåter det.;)

Sen går vi ut på en långpromenad och sen kanske det känns bättre.

Jag har beställt hem lite sommarleksaker från ekokul. Det ska bli kul att se dem. Leksake rhelt gjorda av återvunnen plast bla. En jättefin båtkanna, som är både båt och kanna.

Får se om jag hinner lägga upp våra nya tvättbollar också, i kväll kanske?

Vissa dagar......

Vissa dagar är tyngre och hon lilla kritiska Malin från tonåren kommer släntrande. Hon är nära släkt med Jante.(Jantelagen du vet)

Hon talar snabbt om för mig att jag inte kommer lyckas ifråga sätter vem jag tror att jag är och hävdar bestämt att vår webbshope inte är "någon riktig".

Och jag slickar i mig som jag är van att göra.

Men stop nu lilla fröken vi har ju pratat om det här!

Tänk att det är så lätt att halka dit igen att ändra gamla vanor är svååårt.

Så vem är jag då? Bra nog! Så det så! Inte sämre än någon annan, faktiskt riktigt bra. Och det är DU med!

Visst vi kommer säkert att göra våra fel, vem gör inte det? Det är mänskligt och till och med meningen tror jag. Bara vi ser till att försöka lära oss någonting av det. Fortsätta utvecklas.

Tur att morgonen ändå flytit på rätt ok. Efter träning och frulle gick jag och lade mig med Elias som somnade så skönt. Nu ligger han i sin spjälsäng och sussar så sött. Isac och jag gick ner och tog ett bad tillsammans, mysigt.

Nu är vi uppe och ska klä på oss. Visst jag har en massa disk som jag inte hunnit ta och det ligger leksaker överallt. Men än sen då? Inte skadar det någon. Ska straxt ta itu med det och Isac är nöjd och glad efter vårt bad och boken vi läste i.:)

Kram.
Nu dax att träna en snabbis framför tv:n:)

Hoppas att killarna är lkaddade så att mamma kan få träna hyfsat framför tv:n nu.:)

Har faktiskt träningverk från i lördags då dotten och jag tränade lite. Grymt ont i rumpan efter utfallen som jag gjorde. Så det blir några till i dag.

Nåja bäst att sätta fart nu innan killarna tappar the good spirit.

Sk nog prova Zumba dvd, så den får jag beställa.

Blandade tankar för framtiden.

Vi har ju tur i Sverige som kan vara hemma så länge med våra barn.
Jag/vi tillhör dessutom de få som inte har för avsikt att ha barnen på förskola om jag inte måste.Inte för att jag menar att förskolan är speciellt dålig, utan bara för att jag tror på att själv ta hand om den biten.

Så småningom kommer ju alla skolår och skolplikten. Så de hinner med skolväsendet ändå. De här åren vill jag ha själv och prägla mina barn med familjeumgänge och kärlek.
Nu säger du kanske  men hur ska du hinna det om du ska driva eget företag. Ja man får ju ta tid där det finns och försöka plannera hur dagarna ska läggas upp. Jobba på kvällar och helger när resten av familjen finns tillgänglig. Alla behövs.
Och barnen får ju finnas med när man jobbar också ibland. Men alltså måste jag hitta en lösning till inkomst efter att min mammapeng är slut. Jag skulle vara arbetslös också om jag inte hittade på något.Det pratas om kvinnligt företagande och att vi ska stöttas i det.

Nu har vi kommit på något som känns viktigt och bra att jobba med och sprida till flera. Bambee.nu

Vi är kvinnliga entreprenörer på bambee.nu och jag tycker att det finns  saker som  man kunde titta på för att ändra/underlätta för kvinnor som vill starta eget.

Det känns tråkigt att jag måste förlora i inkomst per vecka för att inte bli kallad fuskare av försäkringskassan. Det påverkar ju vår ekonomi negativt samtidigt som jag/vi försöker lösa vårt livspussel på ett för alla så bra sätt som möjligt. Jag/vi har ju också tonåringar.
Kanske om saker och ting går bra att man så småningom kan ge dem jobb om de vill.

Alltså jag liksom andra kvinnor före mig har kommit på saker när de är mammalediga. Hur det nu kan kallas ledigt? Det är ju ett heltidsjobb att ta hand om småbarn + övrig familj.:)

Men om jag nu anser att jag kan få i hop det med min tid så borde det ju vara upp till mig, så länge som jag inte får ut pengar från mitt företag. Det kan jag förstå att det skulle påverka Försäkringskassan.

Men men, vad jag menar är att man borde kunna starta eget utan att det ska påverka min "inkomst" negativt.

När man startar eget så tar väl de flesta inte ut lön ur företaget. Inte vi i alla fall. Det tar ju tid innan man kan göra det. så alltså borde det inte påverka min penning från försäkringskassan.

Vad jag gör de stunderna barnen sover eller när min sambo är hemma har ju inte försäkringskassan med att göra och eftersom jag inte får ut lön så borde det inte spela någon roll för försäkringskassan.

Men jag tar nu ut färre dagar/vecka för att inte bli "straffad" efteråt av försäkringskassan och kallas fuskare  som en del kvinnor blivit, se här.

Alltså påverkas vår ekonomi negativt för att jag vill starta upp vår ide och dessutom slippa vara arbetslös när min föräldra ledighet tar slut. Vilket jag annars skulle vara. Där finns jobb att göra för att i stället stimmulera till mera kvinnligt företagande.

Nåja , nu till något annat i stället.:)

I början av februari var det världens största leksaks mässa International Toy Fair i Nürnberg.

Tydligen andades hela mässan av en ny positiv syn och nya ideer. Temat "Toys go green" genomsyrade hela mässan. Och många leverantörer och handlare fick säkert idéer om hur man ska jobba för en mer hållbar leksaksmiljö. Toppen!

Även om det innom alla bransher finns mycket att göra så känns det ju som att det går åt rätt håll både här och där.

Som sagt ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi göra skillnad. Alla får göra sina val efter eget samvete och egen ekonomi.

Vinster för dig?

Det här är vad du kan vinna i vår tävling.

Av de här modellerna kan du välja om du vinner 1 pris i vår bloggtävling.

Tunikan av polyester finns i stl M och Alfons och Milla finns mellan 62-128.

Bodysarna 62-86 och hoodisarna 86-128. OBS de vita fläckarna på de svarta kläderna är snö, då vi tog bilderna ute.:)


Andra pris är ett par valfria bambustrumpor från shoppen. Tex dessa sköna sportsockor, men det finns andra sorter också. Välkommen in på bambee.nu och titta.

Grymt sköna och snygga. Bra mot dålig lukt pga sin antibakteriella förmåga. Transporterar bort fukt så fötterna alltid känns torra. Ultra mjuka  76% bambu, 23% polyamide, 1% elastane. One size.

Från BAM.

 

Kolla in tävlingen här.


Ok, då kör vi! TÄVLING!

Jag/vi behöver eran hjälp! Rött hjärta

Bla så är det så att vi behöver er bloggares hjälp för att "synas" på sökmotorerna. Ju flera som skriver om oss och länkar och desto större sidor som nämner oss och länkar dess mera syns vi på sökmotorerna.

Och sen är det naturligtvis också så att det är till stor hjälp att sprida på the old fashion way, ju flera som läser om oss hos er desto flera blir det som blir nyfikna och kikar in. Och kanske någon också köper något. Kan ni hjälpa oss? Ja det kan ni, vill ni hjälpa oss? Please........Rött hjärta

För att göra det hela lite roligare så gör vi en tävling.

Så här tänker jag mig att tävlingen ska gå till. Ni skriver ett inlägg på er blogg om oss och länkar.Tala om för oss att ni är med via mail, inlägg på min blogg eller via kontakt på bambee.nu Jag/vi bedömmer sedan inlägget och ser via google analytics hur många nya besök er blogg genererat. Nästa söndag är sista dagen som man kan vara med i tävlingen.

Priset då?
Ja, ni minns kanske tunikan som jag har på mig i inlägget som heter Så blev det. Vi har en till sådan i stl medium den kan bli din. Alternativt så får man välja ett av Alfons plaggen från bambee.nu . Observera att inget av dessa vinstplaggen i denna tävling är av bambu. Kanske i nästa tävling. Tunikan är av polyester och Alfonskläderna är av vanlig bomull.

För en andra plats har vi också en liten vinst nämligen ett par bambu strumpor från bambee.nu, välj vilka du vill.

Hoppas att ni vill vara med och hjälpa oss!Rött hjärta

Mys och fis.

Jaha, nu är jag så trött och suddig så nu är det dax att rikta till kosten igen. Den har sin vana trogen kommit på glid igen. Samma sak är det det med träningen. Men den ska jag ta tag i igen också, så att jag blir piggare igen. Det går åt när man har stor familj.

Mycket på gång nu också, både bra och jobbiga saker. en del som man bara vill komma igenom och sen lägga bakom sig.

Tur att jag har min fina familj och så mycket fint att se fram mot.:)

Straxt fyller Ronja år, 16! Så då blir det ju fira av.

Tror att jag ska lägga av med mina minipiller, känner mig utslätad av dem. När jag har ammat färdigt så tänkte jag gå över på P-ring. Men det får jag inte använda så länge som jag ammar för de innehåller lite östrogen. Dom tror jag blir jättebra sen, nästan bara lokalpåverkan. De ska sitta inne tre veckor och sen tar man ut dem.En vecka senare sätter man in en ny igen.

Igår gjorde vi pankakor och frossade med grädde och sylt, dotten jag och småkillarna. Sen tittade vi på en ny film tillsammans Delfinen i det stora havet.

Tror att vi nog byter Isacs spjällsäng när killarna flyttar ner till sitt rum ändå. Bara så att man har en säng att ligga och läsa och gosa i när det är nattning. Synd egentligen för spjällsängarna fungerar utmärkt.

Nähej, dax att sätta fart.

Torsdag och bad.

Jaha så var det dax för bad igen. Det är så mysigt att bada själv med Isac och vår halvtimma går så fort.

Så klart vill man ju vara med de andra också, men det är ändå något extra att ha en egen stund med någon av dem.

Nu är det frukost stund tillsammans med sambon på tur, så det är bäst att gå ner.:)

Klurar fortfarande på de sista detaljerna runt tävlingen för bambee.nu .

Bye!

Hmm, baksmälla?

Hmm, kan man få baksmälla på en glass och fint väder? Känner mej helt of i dag och har ont i huvudet?

Skönt att ha fått klart scraping projektet, jag är nöjd. Egentligen hade jag ju tänkt att de skulle få albumen när de fyller år. Men jag kunde ju inte hålla mig.:)

Första tvättmaskinen är på tork nu och det luktar lite skumt om Elias, så det är nog dax att byta blöja på honom. Sen i gång med en ny tvättmaskin. Tar nog en huvuvvärkstab och lite kaffe sen. Tror att Isac och jag ska titta på en film medans huvudvärken förhoppningsvis släpper.

Har registererat bambee.nu på lite länksidor nu i dagarna för att förhoppningsvis börja sprida ut att vi finns.

Jag tänker nog ha en tävling snart så att ni som har blogg kan hjälpa oss lite, med en trevlig liten vinst.:)

Näpp, nu väntar bajsblöjan på mig.:)

Bye!

Scrap-resultat.

Äntligen färdigt! :) Hoppas att tanken och kärleken kom fram till dem. Bland babyalbum osv ville jag visa att mina stora barn är minst lika viktiga.Här kommer ett ax plock avRobbin och Ronjas album.Nu är det dax att sova och i morgon är det en ny dag med nya möjligheter. <3


Så blev det!

Jag fick ju som sagt hoppa ur mjukisbrallorna i dag och det blev ett par jeans och min bambutunika.Den fina tunikan kommer ju inte riktigt till sin rätt mot den också lika blommiga bakrunden. Men den ääär jättesöt. Nästan lika söt som min dott. :)
Just nu rödhårig.

Söta ungar som suttit i solen och ätit glass. Ronja och jag drack kaffelate till.:)

Se ya!

åå, glass i solen!

Så där ja, hemma igen.

Nu ska vi äta glass och dricka kaffe i solen. Skynda skynda, innan Ronja ser att jag bloggar, då får hon spel! ;)

Se ya!

Ja vi får väl se......

Nu är vi uppe och straxt blir det frulle. Mamma ska bara, först. Lite på datorn och tvätten och ja ni vet.

Måste ringa banken och sen så måste vi nog åka in till Ronjas skola med ett papper och prata med SYO.

Så i dag verkar det som att man får hoppa ur mjukisbyxorna då. Ronja skulle nog INTE uppskatta om jag har dem på mig i hennes skola. ;)

Och helt ärligt skulle jag inte vara bekväm i den situationen heller. :)

Sen scrapa vidare så att jag blir färdig med min uppgift/mitt projekt. sen kanske ni kan få se lite bilder där av. :)

Typiskt mig att gå upp i en sak till hundra tills det är färdigt. Men det är så jag är, svårt att splitra mig. Vill helst göra klart en sak i taget. Nu är det ju sällan livet fungerar så.

Föresten så blev det ingen ny vagn. Jag letade ju förut efter en speciel vagn. Men nu har jag lagt det på hyllan igen.

Nåja, se ya!

Scrap, scrap.......

Scrapar, scrapar och scrapar. En är färdig. All tid som mamma lyckas stjäla i hop går just nu till detta. Kanske jag kan vias abilder sen när överasknigen till mina stora barn är klar.

Nu har småkillarna och jag städat undan på över våningen och tvätthögen kan börja växa igen, för den är sorterad och undanlagd för denna gång.

Så himla trist när man betalt räkningarna och det är en massa ny månad kvar, men inga pengar. Men men , så är det ju för de flesta.

Glad jag är att jag sparat till de stora barnen, nu kan jag betala Robbins körkort. Om det inte rinner i väg förstås, men det tror jag inte.

Till sommaren ska ju Robbin få en friggebod att bo i så han får lite eget boende liksom. Det ser han fram mot, kan jag förstå.

Näpp, daxx att scrapa vidare.

Spring känslor :)

Jodå, har gjort en del av det jag skulle + att vi fikat med grannen och vart ute för och hjälpa våren på traven. Skottade bort lite snö på sandlådan och försökte på altanen också, men där var snön stenhård och gör tung. Heje på solen!
Här vill jag sitta, meeen det kan ju ta en stund.:)
På väg till brevlådan. Det var jobbigt efter en stund, då fick mamma förstås dra båda pojkarna i pulkan. :)Näe straxt dax att göra middag. I dag kommer både Robbin och Ronja hem. I morgon filmdag med hela fam. Mum likes! :)


Naken?

Snorsträngar och banan över allt, har skurat. Och inte att förglömma, hundhår. För er som tvivlar så kan jag säga att våren är på G. Det säger hundfan.;)

Han tappar hår så han borde vara naken nu tycker jag.:(

Varför köpte vi inte en kinesisknakenhund? Skriv upp det Malin, kom i håg.

Snabbsvabbat i köket, nu torka barnstolarna lite snabbt sen scrapa till storbarnas lilla sureprise.:)

Isac och jag kan kolla film samtidigt och prata. Hoppas Elias är nöjd med det.

I efterm tänkte jag försöka lägga upp mera fina bambublöjor på Bambee.nu och dambindor av samma material. verkligen mjuka och sköna.
Jag kan inte prova dem ännu eftersom jag fortfarande ammar så har jag minipiller som skydd och de har tagit bort mensen. Bra men dåligt, eller? ;)

Kollar presenter till kommande födelsedagarna. Ronja 16, Robbin 18, Isac 1 år.

Robbin och Ronja är hos kompisar, men i morgon blir det en dag tillsammans. Vi ska på Bio. En kompromis som kan passa alla om vi har tur. Trassel i 3D.

Får väl se vem som får gå ut först med Elias.;)

Näpp, nu har jag inte tid för att sitta här mer.

Se ya!

Snor

Har jobbat undan det värsta, fortfarande en del kvar. Men släppte det för en promenad i solen med små pojkarna i dag. Mysigt! Laggt upp EKOLEKO sakerna på webbshopen.

Snoret hänger i tjocka strängar i detta hushållet just nu.:) Bisolvon och snor sätter fart på magen. Elias har fyllt blöja efter blöja i dag. Lite blä!

När vi tog vår promenad gick vi till macken och hämtade ut paket. Kul, det kom grejor från Panduro, ska fixa lite till mina tonisar.(tonnåringarna alltså).

Ronja fyller ju sexton i år och Robbin blir otroliga arton. Scrapar lite till dem. Mycket tid och kärlek lägger mamma ner på det även om grejjen i sig inte är så märkvärdig.:) Säger inte mer än så efter som Ronja i bland läser min blogg.

Nu sover snoriga Elias och Isac får vara uppe en stund till. Nu ska jag gå ner till sambon.

Se ya.

RSS 2.0