Torsdag, ridning, packar till Julmarknaden, osv.

Inte kallt men rått och mörkt. Vill gärna ha lite snö nu det blir så mycket vackrare.

Nu på lördag ska vi stå på första Julmarknaden för i år, det är i Bergshamra. Packar och prismärker. Kartongerna som vi beställt kommer förhoppningsvis i dag, så det blir mycket att göra i morgon.

Det senaste från Braintree kom i går, nya tunikor och tröjor. Har inte bestämt mig ännu, men tror att jag väntar med att lägga upp dem till efter marknaden.

Sen är det en vecka kvar till Blidö Julmarknad. Direkt efter Julmarknaden åker Fredrik och jag till Tallinn. Det ska bli jättemysigt. :-)

Har dock redan lite dåligt samvete för att jag åker ifrån småpojkarna. De kommer givetvis klara sig jätte bra och ha roligt tillsammans med både mormor och farmor som kommer ha dem en varsin dag. På kvällarna tar Ronja och till viss del Robbin över och lägger dem i trygghet hemma som vanligt.

Tänker också på hur roligt det kommer bli att komma hem och kramas när vi varit borta från dem.

När jag kom hem i går kväll efter att ha tittat på de nya kläderna  såg mina glsögon jättekonstiga ut, NÅGON eller NÅGRA hadde haft dem och nu har de bara en skalm. :-(

I dag ska Isac rida, så det är bambukalsonger på! :-) Isac gillar verkligen de mjuka silkiga kalsongerna. De stramar/strävar inte mot byxtyget som vanliga långkalsonger gör. Efter som de är blankare blir det inte den friktionen.

Själv kommer jag knappt ur mina bambu/ull sockor, gosigt. :-)

Vi har även fått hem släta bambuleggings i olika färger. Det finns flera fina färger att ta hem, men vi får börja i lite skala och utöka lite i taget.

Just nu har vi en facebooktävling för bambee.nu man kan vinna 100 kronor att handla för hos oss. :-)

Nu rusa, se ya! ;-)

Lever. :-)

Känner mig lite öm och lätt överkörd, men annars rätt ok faktiskt. Får inte lyfta tungt, så det får väl bli blöjbyten på golvet några dagar framöver.

Nu ska jag ner och ta en smootihe.

Kram Ma.

Berörd......

Så overkligt!

En klasskamrat gick bort i går. Det är egentligen inte min sorg, vi träffades inte ofta. Mest på facebook.  Tänker på hennes nära, såå ledsamt.

Men jag är oerhört berörd, Lilla goda kvinna. Alltförtidigt. Hennes kropp, liksom min pappas kropp orkade inte mera.

Så overkligt, känner mig helt "inte närvarande i nuet". Minnen som tränger sig på, flera än jag trodde.

Måste gå och duscha mig inför steriliseringen nu.

Ses!<3

RSS 2.0