Morgonhasat. :-)

Isac, Elias och jag har hasat runt på övervåningen hela morgonen. Läst lite, kollat mailen, plockat ner pojkarna när de klättrar på ställen som de inte ska(lite irriterad ja). Nu har vi duschat och ska straxt försöka komma i lite kläder.

I dag ska ungdomarna passa småttingarna medans Fredrik och jag åker till Åtellet för att bli bjudna på förlovningsmiddag.:-)

Nääe, kläder vae det.:-)

Bye bye.

Korta små ben......

I dag har Isac ridit igen, han gillar det verkligen. Är så söt när han sitter där uppe på hästen med sina korta små ben. I dag var han mera aktiv och borstade Hylur, han hjälpte Denise att krats hovarna också. När han ridit färdigt gick han fram med mathinken till Hylur, men han vågade inte stå kvar med hinken ännu. :-)

I dag har vi beställt en ridhjälm i stl XS till Isac. Han blev arg när han hörde att jag beställt en blå, så eftersom hjälmen redan var beställd så fick jag säga att de rosa var slut. ;-) Han har nämligen en grå och rosa cykelhjälm som han gillar skart.

Jag hämtade vår nya kaffemaskin(en sån som maler kaffet och sen brygger) i dag, fyndade den på en köp och säljsida på facebook. :-) Mamma likes!

Åh, så nice att det är fredag i morgon! Ska träffa lite goa tjejer och visa bambukläder på kvällen. Eventuellt ska Ronja och jag shoppa skor till henne på förm.

På söndag är Fredrik och jag utbjudna på försenad förlovningsmiddag av mamma och Sören. :-)

Nu ska jag krypa ner i min säng. Den är nog full med killar. Ett par små och en sambo. :-)

Nattie natt.<3

He he, jodå!!

Det blev av, har sprungit en sväng nu. Det var jobbigt i dag. Ett par kg tyngre än i somras och för varmt klädd, pust!

Meeen mycket nöjd! :-)

Ska straxt hoppa in i duschen och sen är det lördags mys som gäller.

Har beställt hem lek och lär spel till Isac för otroligt billiga priser. 5 st för ca 150 kr från home enter. tror det är bra att ha flera lek o lär så de kan skifta och inte tröttnar om de ska lära sig.

Vi har pausat vanliga Góboken och är nu med i Mina första fakta i stället. Otroligt roligt och stimulerande material att stimulera med. :-) Mamma likes!

Vi spela brädspel med frågor om dinosarier, fosiler metoriter nu mera, kul. :-)

Nä nu luktar det blä här, svettig mamma. Dax för duschen!

Se ya!

Jaså. :-)

Hm, i natt funderade jag ju ut hur jag skulle göra för att springa i morse. Så blev det ju iinte, totalglömt det hade jag.

Det blev till att jobba lite med bambee och sen har grabbarna o jag käkat frulle, eldat och nu sorterar jag bla tvätten. Men tänkte att när Elias ska sova, så väcker jag Robbin så får han vara med Isac medans jag springer lite.

Konstigt att det är så svårt i bland. :-)

Så håll tummarna.

Mitt liv nu och här?

Hej allihopa!
Bättre sent än aldrig, här kommer en lite presentation av oss. För snart ett år sedan startade mamma och jag upp vårt fam företag, bambee.nu.

Vi säljer mjuka miljövänliga bambukläder för hela fam. Även andra miljövänliga ting som miljövänliga tvättmedel till hemmet, menskoppar, mm.

Men eftersom jag också är hemma mamma till i första hand två små pojkar på 1,1/2 och 3 samt två tonåringar på 16 och 18, så har jag lite svårt att komma ifrån och närvara på olika evenemangen. Vår avsikt är att vi en vacker dag ska lyckas och då kanske vi ses. :-)
Men till dess är ni välkomna in på www.bambee.nu för att se oss, vi finns även på facebook. Jag har nyligen också plitat ihop en hemsida till sambon www.fmbe.se . Tack för att vi är inbjudna Kim.<3 Kram Ma.

Skrev detta som en presentation i dag på en fin facebook grupp som jag/vi har turen att få vara medlemmar i. När jag läste den insåg jag dock att den även sammanfattar mitt liv just nu. :-)

Mycket roliga saker är det.

Tittar ut på alla underbara färger som den vackar hösten bjuder på, passar på att njuta ett ögonblick. Glömmer det i bland. :-)

Men hösten bjuder även på sval luft, dax att elda lite tror jag. Snart måste jag nog kompletera luftvärmepumpen med lite element också. Ska försöka vänta lite till tror jag. Så alltså elda en liten brasa i båda spisarna i dag tror jag.

Ska nog försöka komma ut och gräva lite i trädgården i dag tillsammans med småkillarna tror jag.

Nå see ya later! :-)

I dag blir det ridning.

I eftermidag åker vi på ridning med Isac igen. :-)  Undrar just hur jag ska få ihop middagen, får nog förbereda för vi kommer ju hem sent. Rider 15:30 i dag.

I morgon blir det Me and I party på öppnaförskolan med Lollo. Med barnen det blir roligt, bra ideé. :-)

Känner mig trött och seg i dag, hoppas det vänder snart. Lite kaffe kanske. Sitter uppe för sent på kvällarna förstås, men det är ju då jag får sitta i fred och jobba lite framför burken.:-)

Nu kaffe, starkt!;-)

Inte blev det något gjort i dag

I dag var jag på sjukhuset, men det var bara info och provtagning som blev gjort. Har fått ett nytt datum för ingreppet satt till den 9 november.

Man får välja på två olika sätt att göra det. Ett är titthålsop genom buken och då bränner man äggledarna, då blir man sövd.
Och alternativ nr två är titthålsop via underlivet, där går de upp och pluggar igen äggledarna med två "typ" spiraler. De innehöll bla lite kvicksilver.
Så trots att man inte behöver sövas för det ingreppet så gick det alternativet bort för min del. Vill inte ha in mera skit i min kropp.

Så det blir överdag op med sövning för min del.

Isacs ridning är flyttat till i morgon efterm, det ser vi fram mot.

Jag har gjort en hemsida till Fredrik nu, fmbe.se (Fredrik Mattsson bygg och entreprenör). Den blev helt ok tycker jag.  Det finns så klart mer att göra, men så är det ju. Aldrig färdigt, under ständig utveckling. :-)

bambee.nu har vi damvecka så det är extra bra pris på våra Eilas hudvårdsprodukter.

Arg, nu är klockan så där mycket igen! Dax att sova.

Nattienatt.:-)

Jämförelse......

Elias var och vägdes och mättes för någon vecka sedan, han var då 83 cm lång och vägde 11 kg.(Elias var inte riktigt frisk, så jag är ganska säker på att han väger mera annars). När Isac var 18 månader vägde han 10,3 och var endast 77 lång.

Motsvarande tid i Robbin och Ronjas hälsokort talar om att Robbin vägde 12,3 och var 85 lång, medans Ronja vägde 12,3 och var 87 lång?

Så konstateras kan att Isac verkligen är min "lilla" pojke. :-)

I morgon ska Isac rida igen, så nu har han fått nya bambulångkalsonger och bambustrumpor. Ska leta fram fingervantar till gossarna också.

På onsdag är det dax för mig att träffa doktorn, då gör de ingreppet. Undrar om man kan få cellprovtagningen gjord då också, missade min tid för det nämligen.

Snart vaknar Elias, då ska han få gröt och sedan åker vi och handlar. Ska hämta mina färdiga matkassar, det är faktiskt suveränt. Sen gäller det att vara färdig till kl 17:15 då gympan börjar.

Jag håller på att göra en hemsida till Fredriks företag, tycker faktiskt att den blir ganska bra. Ni ska få se sedan när den är färdig.

Bambee.nu har ju just fått en ansiktslyftning, blev också fint tycker jag. Hoppas ni gillar den. :-)

Ronjas skola är suverän, hon får börja en timme senare nu eftersom det sliter så oerhört på henne och oss att sitta och köra varje morgon med småkillarna i bilen. Så nu fungerar det med bussen för Ronja. :-)

Nåja nu är det dax att gör sig i ordning för att åka.

Se ya!

Liten plut på hästryggen:-)

Så salig han var lilleman, satt och log. :-)


Snart dax.

Jaha i morgon är det måndag och snart dax igen, för veckoracet börjar igen.

På tisdag ska Isac provrida på Lyckeboda. Känns jättekul, hoppas det går bra. Han har tjatat länge om att rida, så eftersom det verkar hålla i sig så provar vi då.:-)

Nu har jag traderat ihop killarnas vinter kläder. Fina vantar,overaller och skor. Nöjd mamma. :-) Billigt och miljövänligt.

När Elias är klar med tygblöjorna så ska jag tvätta upp dem ordentligt och sen sälja dem, det finns en andrahandsmarknad på tygblöjor för dem som inte viste det. :-) Bla på Sjalbarn

Jag har fått tid för min sterilisering nu, inte den 13 som jag fick för mig. Det blir den 19 oktober.

Gaah, himmel vad klockan går, måste springa och sova nu.


Se ya!

Blev lite.......

Jo det blev lite sent i går kväll, trött och frusen i dag. Fredrik och jag hyrde film och tittade på Irene Huss Tystnadens cirkel, såå bra.

Sen fastanade jag framför datorn och jobbade med bambee.nu , sen ropade Fredrik och jag tittade på klockan. Oups, klockan hade blivit över 2 på natten. Så i dag är som sagt segt.

Vi har i alla fall beställt nya kläder direkt från brainetree, såå fina. Verkar smidigare så än att gå via de nordiska leverantörerna som vi blev hänvisade till förra gången.

Så nu väntar vi spänt! :-)

MeLuna har levererat sina fina menskoppar, så fort jag hinner och orkar ska jag lägga upp dem. Så nu har vi även MeLuna soft. Vi har även den nya storleken XL för riklig menstruation. Färgen vi valde är gul, jätte fin!

Skulle egentligen ta hem classic, blå i stl L också som är slut, men de var slut hos MeLuna , så vi började då ta hem svart som efterfrågas av en del. Så fortsätt kika in här efter de nya kopparna.

Nu ska Elias och jag lägga oss, efter byte av välfyld blöja. Tvättar tyblöjor i dag så de inte ska ta slut, i dag kör jag på hög temperatur. Brukar göra det med jämna mellanrum. Normalt tvättar jag dem i 40 grader med tvättnötterna och en skvätt galltvå.

Så, se ya!;-)

RSS 2.0