Roligt med färger

Helt klart är det ju så att färger visst spelar roll för tjejer. Kolla bara på menskoppen, nu finns den i en massa fina färger och då växer den i populäritet. Inte bara därför givetvis, men nog tror jag att det är en bidragande faktor.

Vi kommer nu att ha Både MeLuna classic och MeLuna soft i blått,hallonrött,gult, lila och svart till att börja med.

MeLuna soft kommer att finnas som alternativ, så snart vi fått hem den. En mjukare, mindre styv variant. Vi kommer till att börja med ha den i gult, storlekarna M, L och den nya XL.

MeLuna Classic är tycker jag en bättre menskopp att börja med när man aldrig använt menskopp. Men MeLuna soft är en trevlig, lite smidigare kopp som inte är något problem att få på plats när man använt Classic ett tag.

Jag började själv med en MeLuna Classic M som jag är väldigt nöjd med. Hyfsat lätt att lära sig få den på plats och "veckla" ut sig rätt.

 

Men ett par dagar är mensen mera riklig och jag provade efter ett tag att kompletera  med en L av MeLuna soft. De är lite "meckigare" att få att veckla ut sig, men tack vare träning med Classic så gick det snart bra.

Och jag gillar mina soft skarpt. Jag brukar spola kallt vatten på koppen innan jag sätter dit den, så att den blir mera styv vilket underlättar vid införandet.

 

Nu har jag också en S soft för de dagar mensen inte ricktigt kommit i gång. Man måste ju inte alls ha flera olika, men det känns bra att prova lite olika så att man vet och kan jämföra.


I dag med......

Jodå vi var på vårdcentralen i dag med.:-( Ronja är fortfarande dålig. :-(

Elias och Isac är förkyla, snoriga, och hostar men de är relativt pigga. Hostar och vaknar på nätterna för påfyllning av slemlösande och näsdroppar. Jag skulle vilja sova, meen det finns ju saker som måste göras. I dag blir det tvätt, orkar inte städa i dag. det får bli i morgon. Sen är det lördag! :-)

Ser fram mot Topploppet, ska bli roligt! Synd bara att inte Ronja får springa med mig:-(

Sen på kvällen ska vi på bröllopsfest på Marholmen, det blir kuligt. :-)

Solen lyser men jag orkar inte riktigt vara i den i dag.

Är lite sur för pga ännu ett missförstånd så ligger bambee.nu nere igen. :-(

Men loopia har bett om ursäkt och lovar bättring, så nu är det bara att hoppas att vi snart ligger uppe igen.

Nåja, se ya!

Mitt i veckan.

Här var det två snoriga killar, speciellt Elias är som en snormaskin. Jag känner också av, hoppas hoppas jag klarar mig. Har ju anmält mig till topploppet nu på lördag. Isac ska också vara med och springa 200 m. :-)

Vi åker en snabbis till BVC i dag, men det blir inget öppna för snoriga grabbarna i dag.

I dag blir det bara mys, gos, film och läsa med grabbarna känner jag. Kanske vi tar ett varmt bad lite senare.

Finns mycket annat som skulle behöva göras förstås. Men grabbgos med snorisarna får gå före i dag. ;-)

Se ya!

Stickade bambu mössor :-)Visst är de fina! De ska vi sälja på webbshoppen. Jag skulle själv vilja ha en, fast enfärjad. Vit kanske eller grå. Fint.:-)

Cirkus

Här var det i alla fall cirkus på morgonen. Elias har varit inne på Robbins rum och tagit bilnyckeln. Så vi har letat som tokar hela morgonen utan resultat. Men nu när alla åkt gick jag dit igen och tittade och tänkte lite och se då hittade jag nyckeln. :-)

Robbin får nog beställa en extra ändå, det är för stor risk att bara ha en. Men de kostar ju typ 1000 kr att ta fram en ny. :-(

Jag har nu två små förkylda killar här, Elias är jätte snorig och hostade och snorade hela natten. Trots näsdroppar och slemlösande.

I dag ska vi till doktorn med Ronja för att ta en massa prover, hon måste bli bra nu.

Tänkte försöka städa övervåningen en snabbis nu, sen frulle och åka med färjan. Mina tidsplaner blev ju också spräckta av nyckelletandet. :-(

Har dock en arg, snorig, skrikande Elias i hasorna så vi får väl se hur det går. ;-)

Se ya!

Såååå.......

Ja då var denna dag slut, timmarna har bara svischat förbi. Har inte hunnit allt, men en del.

Mamma och jag började på FaR- gympan i dag, mamma behöver komma igång med sin fot och jag har fortfarande min delade magmuskel efter Elias. Fan va den tar tid på sig rent ut sagt! :-(

Sen for vi till Norrtan och hämtade matkassar. Har lagt upp och beställt lite till bambee.nu . Nu vaknade Elias.

Nattie natt.

Uppdatering .......

Mycket har hänt och tiden och lusten att skriva här har iinte funnits.

Nåja en snabbuppdatering kommer här. :)

Tjejmilen är gjord. Madde och jag sprang och var duktiga. :)

Bildbevis!

Våra fina blå bambulinnen fick sig en testrunda och japp! de är supersköna efter 1 mil ochså.:)


Ronja har bytt gymnasium. Från bygg på Roden till Frisör på Carl Wahren och det känns jättebra. Bra skola känns det som.
Men vi behöver hitta ett boende till henne. I Norrtälje, Häverö eller Hallsta så det är bara att leta. Som det är nu blir det mycket köra eftersom bussen från Yxlan inte går i hop med Hallsta bussen. :-(

Nu har hon vart sjuk länge så det blir läkar tid på tisdag så hon inte drar på det här skitet längre. Dax att bli frisk!

Fredrik har haft borrelia och jag har fortfarande känningar av löparknäet.

Måste gå och få min rygg "knäckt" snart, den känns hela tiden nu.

Robbin har börjat sitt sista år på NTI i Stockholm, snart är han färdig. Jag ska försöka hjälpa honom att må bra och orka bara.

Isac har varit på tre års kontroll och det gick som en dans.

Elias ska till BVC nästa vecka på ett och ett halvt års koll.

Ja det var ett axplock av vad som hänt.

I dag är det meningen att vi ska till Skansen, så jag tänkte gå ner och förbereda maten.

Så bye fore now! ;-)

Förlåt!

Ursäkta det lååånga uppehållet.:(


RSS 2.0