Helgen.

Helgen har nu passerat och den har varit mysig och bra. I fredags var jag på Specsavers och beställde ett par grymt billiga glasögon, vilket kommer duga finfint till mig. Såå nöjd.  :-) Med mig hadde jag Elias och storebror Robbin som var barnvakt medans jag var inne hos optikern. Sedan följde jag med honom när han klippte sig. Sen var det bara att hämta hem Isac från dagis(förskolan) och fira fredag. Myyys. :-)
 
På lördag åkte Fredrik, Isac, Elias och jag till badhuset för simskolebad, det gick bra och Isac har efter lite övertalning lovat att vi ska träna lite hemma också på simtagen(i sängen) :-D
 
Sen hämtade vi hem dotten på hemvägen och det blev pizza och soffmys hemma. Vi såg Så mycket bättre, ett riktigt feelgood program tycker jag.
 
I dag har jag vart med pojkarna och fikat hemma hos Madde. Sen åkte vi ner till Fredrik och kikade när han jobbade ett tag. Har hängt på Ronja lite när hon städade och sen lagade hon middagen också. Nice med avlastning. <3
 
Passade väldigt bra då jag sorterade alla lådor med leksaker till pojkarna i går kväll.
 
Nu kan man snart hänga undan regnkläder och höstjackor för den här säsongen i alla fall. Gympaskorna plockades undan i dag också. 
 
Nu är det sovdax, nattienatt. :-)

By the way......

Har varit hos optikern nu och köpt terminalglasögon. Och ska eventuellt köpa progressiva glasögon också i veckan. :-D

Dåligt samvete får man ju....

Jag läser dottens blogg och får såååå dåligt samvete för min stackars övergivna blogg och de eventuella läsare som fortfarande kikar in. SÅ jag ska rycka upp mig lite. :-)
 
I lördags började vi på simskola med småkillerna, Ronja följde med mig och hjälpte till. Tur det för det fungerar ju så klart inte att åka själv. Elias går först på plaskis och sen har vi paus för att sedan gå ner i vattnet igen tillsammans med Isac. Kanon kul! :-)
 
I dag går vi näst sista gången på ridningen, sen blir det paus ett tag. Båda killarna får nog gå på ridläger nästa sommar hos Petra.
 
Isac går ju nu 15- timmars på Förskolan uteleken på Blidö, på onsdagar går han lång dag och sen går han varannan fredag och varannan torsdag. På det viste får han följa med till öppna förskolan också. 
 
Vi har också börjat gå till talpedagogen med Isac för han har några bokstäver/ljud som han behöver träna mera på att säga.
 
I dag börjar ridningen tidigare, eftersom det börjar bli så mörkt ute på kvällarna. Så nu ska jag sätta fart.:-)

RSS 2.0