Fastnat.....

lite framför datorn.
 
Filmen är slut, den var inge vidare kommer inte ens ihåg namnet. Men sitter nu här en stund och kollar facebook. :-)
 
Straxt dax att knoppa. I morgonbitti ska Elias och jag köra Isac till Förskolan. Efter det blir det nog till att lasera taket i det blivande Elias rummet. Alltid kul att renovera och göra om. Det blir djungeltema på hans rum.
 
Och sen är det ju fredag!!! :-D

Kvällsmys.

Idag var det trögt att komma igång att göra något ordentligt, fast jag skulle. Nöjde mig med att skura nedervåningen. Sen pratade jag i telefonen med en "gammal" vän Liselotte, det var kul, hoppas vi ses något i sommar vännen. Kram. :-)
 
Efter det kom sambon hem och vi åkte till Norrtan för att handla. Vi hjälptes åt,sambon, Ronja och jag och det behövdes att vi var tre i dag, som utskitna plommon var vi alla tre. Men det gick bra tillslut. :-)
 
När vi kom hem fikade vi med kaffe och semla, inte så nyttigt för kroppen, men själen behövde grädde som bomull runt sig i dag. Ska försöka börja på Friskis för bålstyrka snart, så jag slipper rygg och höftbesvär.
Nu har jag lagt pojkarna till sängs. Först låg vi tillsammans i stora sängen och läste Ronja rövardotter och nu har jag lagt pojkarna i sina sängar.
 
Straxt dax för lite filmmys med sambon, får väl se om stora barnen ska vara med på filmtittandet.
 
See Ya! :-)
 

Kikar in....

God morgon!
 
Trött och trög i dag, var hos min vännina Helle igår och badade infrabastu. Det är underbart, både att traffas och prata om allt möjligt och att infrabasta. Drog i gång och löste upp en massa, är helt mör i kroppen i dag.
 
Tänk vad snabbt tiden ändå går. Det är tjugo år sedan som mitt första barn föddes och arton år sedan min första och enda flicka kom till jorden. Min lilla Isac fyller snart fem och minstingen Elias blir redan tre. :-0
 
Snart är det ett år sedan sambon och jag var på Yasuragi tillsammans och jag läääängtar dit igen.
 
Men mycket är på gång just nu så får väl se om vi hinner i år?
 
Är föresten jättenöjd med mitt ulltäcke som jag köpte i December och min dotter som fick ett likadant är också nöjd. :-)
 
Nä nu ska här skuras golv och sättas på kaffe. :-)
 
Se ya.

RSS 2.0