Påsk?

Tja det blir inte jättemycket påskfirande här i år. Vi är ju lixom mitt uppe i lite annat.
 
Tror att jag börjar vänja mig vid mina nya allergipiller, så hoppas att jag ska orka komma igång med träningen snart igen. Sedan återstår bara att hinna, men det får väl ordna sig. :-)
 
Ska snart käka frulle med gossarna två och sedan slänger vi väl in lite mera prylar och åker till Yxlö en sväng. Finns ju att göra där redan. 
 
Blir nog Påskmiddag hos svärmor ikväll tror jag, gottigottan. :-)
 
Sambon tog en bild på nya hallen igår.
 
Foto: Börjar bli lite ordning i hallen
 
Nå well see ya! <3

Minnen. :-)

Kom att tänka på denna händelse från förra våren http://publishme.se/wahlshalsobar.blogg.se/entry/51829db4ddf2b30db1c147ba
 
 

Inreda?

Har lite saker som jag tänker ändra färg på till inredningen i huset. Bla en väggklocka som är brun just nu och lite korgar och korgbackar med lock som som ska få annan färg.
 
Hittade tips på sprayfärg som ska vara bra och billig. Inte på Clas ohlson, biltema och liknande. Utan på streetcorner deras spray ska vara både billigare och myyycket bättre.
 
Så nu tänker jag börja med att prova några burkar Kobra från dem. Har beställt vitt i två nyanser och en grönblå som ser ganska turkos ut. Sedan har vi en vanlig grå målarfärg och en väldigt matt som jag tänker att jag kan komplettera med vid behov.
 
 
 ganska så turkos tycker jag att den är. :-)
 
 
Vete gudarna när jag ska hinna med att göra detta, kanske det inte blir förns flytten är färdig helt enkelt.
 
Fy vad det är kallt, urrigt och grått idag. Fingrarna är helt stela ju.
 
Meeen vi har ändå tagit fram kött att grilla till kvällen. Svenskt så klart. :-) Tror bestämt att det blir grillade majskolvar, grillad lök, små tomater och paprika på spett och till det tänker jag finskära potatis i stavar i ugn kryddat med smör olivolja, timjan, slat och färskriven vitlök. Mmmmmmums.
 
Nåväl see ya! :-)

Lite mycket nu.

Jättedålig på att blogga just nu, men det beror på att det är lite mycket just nu.
 
Städar(byggstäd) i hus nr ett och hus nr 2 vardagsstäd + en anings tjuvstart på flyttstäd. Packar, plockar, packar upp, rörigt!
 
Pluss börjat jobba dårå. Och jäkla skitpollen som stör min träning och inte precis gör mig piggare.
 
Har just börjat få liiite ordning på baksmällan efter träningen o onsdag då jag sög i mig en massa pollen antar jag. Mådde så jäkla dåligt. För det första kände jag igen matthets, trötthetskänslan från när jag började träna hos Sofia förra året. Trodde ju då att det mest berodde på att jag var fet, lat och otränad. Vilket nog till viss del var sant men uppenbarligen inte hela sanningen.
 
Som sagt när jag tränade i onsdags var det sååå jobbigt heela tiden. redan innan man gjorde första sittuppen var det jobbigt typ. Svag och orkeslös i hela kroppen. Och sedan kom då baksmällan, hemskt. Mådde skit dåligt.
 
Så det positiva med det var ju att jag slutade med att jag ska inte ta några tabletter och mediciner förutom när jag tränar och det känns extra jobbigt. Nej, har ringt vårdcentralen och fick Aerius utskrivet, smat kör stenhårt med nässpray Lomudal och ögondroppar. Har tagit Ipren mot huvudvärken och värken över ögonen och bakom näsan. Så nu börjar det som sagt komma ibalans.
 
Vaknar nu med mina stela onda höfter, kommer inte ner till fötterna.Väntar på att kroppen ska bli mjukare så att jag kan klä på mig. Jäklars, tur att jag bokat tid till världens bästa Naprapat, kommer snart Angelica.
 
På söndag ska vi åka och titta på säng på Sova i Arninge. De har sängar hemma och om de inte har just den modellen man vill ha tar det ca 1 vecka att få fram den. Inte 3-4 veckor som på de andra ställen vi tittat. Låter bra tycker jag.
 
Jag vill ha ull att sova på men ullmadrasser kostar ju endel. Vi får se hur vi löser det. Har lite ideèr.
 
Nu ska vi gå ner pojkarna och jag för att göra en smoothit och frukostera tillsammans.Emoji 

Väntar på färjan.

Ska hämta pojkarna nu. sen måste sambon och jag in till Norrtan och handla. Men framförallt välja och köpa säng. Den skulle behöva stå i huset nu på fredag. Av olika randiga o h rutiga själ. :-)

Sedan blir det utvecklingssamtal senare i kväll.

Sprang en kort liten runda på morgonen eftersom det inte blir någon crossnature för mig ikväll. :-(

Vart och fikat med mamma idag, gäller att passa på när vi lyckas få till tiden. Blev lite hundträning och hundlaj också kul.

Imorgon blir det nytt städuppdrag, så kommer nog varken hinna eller orka träna då. Får satsa på en runda till helgen. Körde lite magövningar med raka ben idag. Höften kluckar igen och nu har jag lite ont. Dax att beställa ny tid hos min naprapat Angelica.

See ya! :-)


imorgon

Lite stel och använd.

Ja så känns det i kroppen idag. :-)

Var på en storstäd med jobbet och sedan ett gympapass med bästa Sofia på det. Då känner man sig använd. :-)

Sitter i färjkön nu påväg till ny jobbdag. Killarna ska till biblioteket med Förskolan idag, kul!

Så dax att åka. Kram kram.

RSS 2.0