Lite mycket nu.

Jättedålig på att blogga just nu, men det beror på att det är lite mycket just nu.
 
Städar(byggstäd) i hus nr ett och hus nr 2 vardagsstäd + en anings tjuvstart på flyttstäd. Packar, plockar, packar upp, rörigt!
 
Pluss börjat jobba dårå. Och jäkla skitpollen som stör min träning och inte precis gör mig piggare.
 
Har just börjat få liiite ordning på baksmällan efter träningen o onsdag då jag sög i mig en massa pollen antar jag. Mådde så jäkla dåligt. För det första kände jag igen matthets, trötthetskänslan från när jag började träna hos Sofia förra året. Trodde ju då att det mest berodde på att jag var fet, lat och otränad. Vilket nog till viss del var sant men uppenbarligen inte hela sanningen.
 
Som sagt när jag tränade i onsdags var det sååå jobbigt heela tiden. redan innan man gjorde första sittuppen var det jobbigt typ. Svag och orkeslös i hela kroppen. Och sedan kom då baksmällan, hemskt. Mådde skit dåligt.
 
Så det positiva med det var ju att jag slutade med att jag ska inte ta några tabletter och mediciner förutom när jag tränar och det känns extra jobbigt. Nej, har ringt vårdcentralen och fick Aerius utskrivet, smat kör stenhårt med nässpray Lomudal och ögondroppar. Har tagit Ipren mot huvudvärken och värken över ögonen och bakom näsan. Så nu börjar det som sagt komma ibalans.
 
Vaknar nu med mina stela onda höfter, kommer inte ner till fötterna.Väntar på att kroppen ska bli mjukare så att jag kan klä på mig. Jäklars, tur att jag bokat tid till världens bästa Naprapat, kommer snart Angelica.
 
På söndag ska vi åka och titta på säng på Sova i Arninge. De har sängar hemma och om de inte har just den modellen man vill ha tar det ca 1 vecka att få fram den. Inte 3-4 veckor som på de andra ställen vi tittat. Låter bra tycker jag.
 
Jag vill ha ull att sova på men ullmadrasser kostar ju endel. Vi får se hur vi löser det. Har lite ideèr.
 
Nu ska vi gå ner pojkarna och jag för att göra en smoothit och frukostera tillsammans.Emoji 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0