Helgerna bara rusar iväg.

Igår var mamma här och umgicks med killarna medans jag åkte till Angelica och fick behandling för min kropp och själ. Bättre känns det redan. Nice. <3
 
Idag var vi på simskolan, killarna och jag. Fredrik skulle ju vart med men han fick snällt ta sig en plogrunda på Yxlan istället. eftersimskolan hämtade jag upp Ronja och efter att vi käkat på donken(inte riktigt ok, jag vet. Men ibland har nöden ingen lag). Sedan handlade vi.
 
Väl hemma efter varu plockning så blev det fika tillsammans med pappsen som också kommit då. En semla slank ner minnsa.Så med så mycket protoin och fett så hoppas jag kroppen passade på att bygga mååånga muskler. ;-)
 
Det dåliga samvetet och hunden pockade sedan på, så det blev en joggingtur i mörkret. På med pannlampan och dubbar på skorna.
Sportbh:n Stay in place , riktigt skön när man springer. Sen blev det ulltröja för jag var frusen(kortärmad) och över det min bambu underställs tröja och på det en gammal fleece och en vind och vattentät andasjacka över det. Bambulöparbrallor och täckbyxor. Mössa så klart, annars tappar jag öronen. Redo!
 
Det blev en liten runda runt skaten på nästan 3 km. Känns bra ändå att komma sig för och få ut rumpan i mörkret en lördagkväll.
 
Sedan blev det lite tv-tittande med ungarna för Fredrik behövde sova. Fruktsallad gjorde jag faktiskt, men den gick inte åt idag, förhoppningsvis i morgon i stället.
 
Imorgon är det ingen simning, men väl ett kalasigt kalas i stället. Vi ska fira Tuva som fyllt 4 år. Det blir på Lekrymden, så gissa om vi har två killar som längtar. 
 
Vi köpte presenter idag och man fick med jämna mellanrum påminna killarna om vem det var vi skulle köpa leksak till. De spårade liksom snabbt till att titta till sig själva. :-D
 
Nåwell, nu ska jag krypa till kojs hos min going till sambo.<3
 
Men nu ligger det två paket till Tuva här och väntar på morgondagen.<3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0