Morgonen - men dagen +

I morse flaxade jag runt lite för att hinna med ordentligt, stämde träff med Ulrika på gymmet. När jag skulle lämna killarna tittade Elias in i mina ögon med en tår i sina och sa mamma jag vill vara med DIG i dag. Inte idag hjärtat men jag kommer ju sedan och hämtar er. Kaaaan du inte komma tidigare då? Vågar jag ju inte lova, vet hur fort tiden går.

Lämnar med ett stygn i hjärtat.

Åker direkt till Actic och träffar Ulrika, vi svettas på duktigt. Han till och med avsluta med 20 minuter på crosstrainern. Duschde och sen ner på Flygis. Svepte en medtagen smoothie och sen handlade jag. Senast kl 13:00 måste jag lämna Norrtan för att hinna hämta pojkarna i tid.

Plockade ihop en salladslåda till mig.

12:20 lämnar jag norrtan färdig. Kan knalla i lugn takt (struntar i 12:45:an). Svänger in på macken och hyr en film till killarna och mig och en till sambon och mig. Väntar på färjan och äter min sallad. Medelar förskolan att mamma kommer tidigare. :-D

Hämtar två hjärtan som såklart haft en toppendag på förskolan. <3

Väl hemma har vi plockat upp varorna, tagit undan disk. Sen matat killarna med mellis. Nu fikar vi och ser på filmen flygplan tillsammans.

En ovanligt perfekt dag hittills. När allt klaffar. :-)

Snart dax att elda och laga mat.

See ya.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0