Bara vara, vanlig onsdag. :-)

Idag har jag vart seg(eller ääär seg faktiskt), så det var skönt att jobbet blev klart igår.
 
Killarna har vart på Förskolan Uteleken. Jag har masat här hemma, hängt tvätt, tagit disken ock tagit fram köttfärs till middagen.
 
Måste visa vår fina brevlåda som vi ska sätta upp så småningom. Den gamla är mossig och liiite trist. :-)
 
 
 
 
Snart är det midsommar då ja och det ska bli en favvorit i repris...... japp tänker göra en Sangria. Vi har köpt hem rom och rött vin så det ska blandas på midsommar, mmmm nam nam.
 
Vi har fått in så fina färger på våra sköna bambustrumpor, så jag måste visa.
 
 
Jag har ett par nya sköna bambu tigths/leggings i caprimodell, såå sköna. Dem har vi inte hemma tyvärr. Men man kan anmäla sitt intresse så kanske vi kan ta hem. :-) på bambee.nu finns dock strumporna. Vi finns också på facebook
 
 
 
Jag letade länge efter en korg av "rätt" sort och till slut hittade jag. Den här har ganska små rutor så att inte små leksaker faller igenom, men vattnet kan rinna igenom så att grejjerna kan sköljas av vid behov och torka. :-)
 
 Näpp, nu är det dax att göra köttfärssås och pasta. 
 
See ya! :-)

6 juni

Var ju igår och det var en trevlig dag. Först han jag städa av köket och bad/duschrummen så de blev fina och sen åkte vi till svärmor med en blomma då hon fyllt år.
Åt smörgåstårta, drack vin och åt tårta ,med kaffe. Sedan åkte vi hem och jag fick sitta en liiiten stund i solen med en bok. <3
 
 
 
Duschade , bytte om och sminkade mig för att sedan säga hejdå till killarna som fick vara med storebror.
 
 
 
Mange körde oss till färjan. På färjan såg vi ner på ett måsbo med tre fina ägg.
 
 
 
 
 
Vi åt på värdshuset och jag provade för engångs skull entrecot och blev nöjd. Gott vin drack vi till det.Vi tittade på en liten rävunge som svansade runt utanför fönstret.
 
 
 
Sedan flyttade vi ut och drack kall öl på altanen i sällskap av glada männskor.
 
När Fröken Lundstedt sedan började sjunga var vi ett stort gäng glada tjejer som sprattlade runt i glädje yra.
 
Vi tog färjan hem och provade ringa Robbin men fick inget svar så vi började gå hemmåt samtidigt som ett sommarregn försiktigt började falla.
Under gott promenad tempo, samtalandes om allt mellan himmel och jord knallade vi sedan näästan hela vägen hem Typ(5-6 km) innan Ronja och Madde hann ikapp oss med bilen och plockade upp oss.:-)
 
Vid det laget såg man ut lite som en blöt katt, men vad gjorde väl det? :-)
 
Idag började vi med en stadig frulle, jag har klippt pojkarna och Fredrik snickrar på altanen.
 
Idag är det custombike show i Norrtälje men vi är helt nöjda med att lalla runt här hemma och kanske det blir grillning till kvällen. :-)

UUuuuj!

Nu var det jättelänge sedan som jag skrev. Men ska försöka bättra mig lite nu. ;-)
 
Nu är vi färdigflyttade och Liselotte och hennes fins familj har flyttat in i gamla huset.
 
Jag har inte hunnit och/eller orkat träna heller så jag har nystart på det oxå. Var på crossnature i måndags och deeeeet känns! Kan jag säga. Ska gå idag med så att jag tränar bort lite träningsvärk.
 
Killarna har bara någon vecka kvar innan de har sommarlov. Isac slutar ju på Uteleken för gott och börjar skolan till hösten. Hoppas vi får en ny lärare till dess bara eftersom Kristina går i pension.
 
Har fått svar på min ansökan ang specialkost och de har  redan sedan en tid tillbaka börjat med att köpa in enbart svenskt kött på Köpmaholmssola och de ska de ha en eloge för. Det känns jättebra.
 
De serverar också ekologisk mjölk, fil och yogurt. <3
 
Jag har varit och jobbat på förmiddagen, sedan hämtade jag hem killarna. Tar nu en kopp kaffe och sedan ska jag åka och träna i Bergshamra.
 
Gubben är och handlar denna gång, ombyte förnöjjer.
 
Jag beställde midsommar vin och öl idag, så nu är det klart. Vi tänkte bjuda hit lite goda vänner i år. :-)
 
Det får ju bli lite bilder snart, men inte idag. Denna start får vara god nog. <3
 
Robbin har fått nytt jabb och bytt bil. Ronja avslutar år två på ellinjen om några dagar och sedan blir det till att jobba på värdshuset i Furusund över sommaren för henne.
 
Vi kanske ska dit och roa oss nu på fredag, vi får se. :-)
 
Näe, nu vill jag komma ur jobbarkläderna och måste kolla vad killarna gör, samt gå ut med hunden.
 
See ya!
 
 

RSS 2.0