going to

work. På väg en underbar måndagsmorgonen. :-) Sommardäcken är på så idag rullsr vi tyyyst och lätt. Blev ingen gympa i torsdags men sprang igår istället. full med pollengrejor och Bricanylspray. 👍

Ha en fin dag.:-*

Wow! Plötsligt en dag händer det.

Jodå serru! Idag är Malin vardags sminkad OCH jag har till och med produkter i håret. :-D
 
Ja det blir licksom inte offta så, men idag fick jag lite extra tid eftersom jag blev tvungen att ta en färja senare än tänkt och i kombination med att luste föll på så blev det gjort. Ha ha!
 
Första lediga dagen denna vecka, borde städa här hemma idag. Men behöver också handla och passar på medans pojkarna är på förskolan.  Bara jag och Flygis(Jo tror nog att det är en parttime hemmamammas våta drömm) :-D
 
Var och tränade på crossnature igår, det är såå kul! Men glömde ta pollengrejjorna både innan och efter så idag känner jag att det inte var så smart. :-/ Men fick låna Bricanyl på plats och det är bra skit! :-)
 
Ska nog försöka gå på träningen i kväll också för att kompensera förra veckans frånfall då vi var sjuka. Hoppas få till en springstund i helgen också.
 
Nå nu går snart nästa färja så dax att sätta fart. <3

Straxt ....

Hankar vi oss ut en sväng. Äntligen sol igen. :-)
 
Ska posta en blankett angående önskemål för kosten för Isac som börjar skolan till hösten. Önskemålet är riktad till kommunen och inköpsstyrningarna snarare än till själva skolan eftersom jag vet att Köpmanholm har fin och god mat i jämnförelese med många andra skolor. Önske målen är att vi inte vill att Isac ska serveras mat som ej uppfyller miljöstyrningsrådets baskrav.
 
Nu ska vi sätta fart här, har lite tvätt som behöver hängas oxå.
 
Puss puss.

Så medveten.

Jag är själv så medveten om att jag har många fel och brister. Om jag skulle fokusera på dem så skulle jag inte våga göra någonting. Inte skriva (och verkligen inte på bloggen och Facebook där alla kan se) inte köra bil, inte sitta i kassan, inte gå på gruppträning, inte öppna ett möten, inte möta och intervjua främmande människor osv. Jag vet hur jobbigt jag tycker det är om kritiken kommer plumpt.

Har lärt mig med åren att jag har andra kvalitéer och att de flesta andra inte är speciellt mycket bättre. Alla har fel och brister.

Vilket inte betyder att jag inte kan ta kritik, men man ska försöka tänka på hur man framför den. Samt alltid överväga om den är nödvändig att ge, kommer den vara till hjälp och nytta? Kommer den göra någon skillnad?

Love and peace. :-)

Väntar.

på färjan eftersom jag vart och lämnat killarna.

I tisdags var jag och provjobbade lite, kändes bra. Lite omställning hemma och i huvudet nu.

Kommer hoppa in extra och hjälpa till när det behövs till en början.

Så har börjat träna hemma nu, städar mitt kök.:-)

Städfirman heter Rena Rum i Roslagen och det är en gammal vän som har firman. Känns roligt.:-)

Känner mig enormt pollenpåverkad idag. Väntar på nässpray och ögondroppar tar jag redan. Ska till vårdcentralen och träffa läkaren på tisdag, vill ha en Bricanylspray när jag ska springa. Ska prova den där tallbarsgrejen i vattnet också.

Nu ska jag på date med min mamma. <3

Svisch!

Idag så hälsade jag på min vännina i Gottröra när pojkarna var på dagis. Mysfika och prat, tiden går dock alldeles för fort.
Sen hämtade jag Isac från Förskolan Uteleken (efter att jag missat en färja). Elias var kvar medans vi var på vårdcentralen och kollade syn, vikt, längd osv. Så nu är det gjort.
 
Sedan åkte vi hem och käkade tillsammans. När jag packat träningsväskan för att åka var Elias jätteledsen, jobbigt att åka ifrån honom då. :-(
 
Efter Affron på Actic blev det fika med tjejerna och lite tillbörligt fnitter. ;-)
 
Nu väntar sängen och imorgon ska jag följa med killarna för att hejja på dem när de springer vasaloppet på dagis.(ja, för det finns ju liksom ingen snö).
 
Sedan åker killarna och jag och handlar.
 
Får se om det blir träning på kvällen eller om jag tränar i helgen i stället.
 
Men nu ska jag iallafall sova.

Utebad?

I helgen var det utelek med lera och vatten, kul att det finns de som uppskattar det. :-)
 
 
 
 
 
 

Badrummet tar mer form.

Börjar bli så fint. <3
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen 5 km.

I lördags knäckte jag äntligen 5 km när jag var ute och sprang. :-) Jag har jagat runt i faggorna länge nu och äntligen blev det gjort och det kändes bra också. Så nu är jag taggad på nästa sträcka. :-D
 
I morgon blir det gympan på Köpmanholm, det borde vara Sofias pass, det ser jag fram mot. Onsdag tror jag att det blir Affro eller spinning.
 
I fredags blev det mys när Fredrik kom hem. Vi åkte till Bershamra och provade deras pizzeria, gott. Hämtade paket från affären(DHL) duschblandare och grejjor till nya duschen. Skulle hämta ut ett bokpaket också med boken om prinsarna som Elias blev av med på McDonalds i stan när vi vart på Livrustkammaren. Meeen bokpaketet var inte där, typ borta så har mailat bokklubben så får vi se vad de säger.
 
I morgon ska jag hälsa på Licken i Bergshamra, kanske ska hjälpa henne lite då och då vid behov. :-)
 
På onsdag ska Isac på 5 årskoll (jo jag vet vi är lite sena). ;-)
 
Och på torsdag ska killarna springa vasaloppet på förskolan(om inte snön blir kvar).
 
Så see ya.

Skridskokillen

Han knäppa lite bilder på Isac när de åkte skridskor med förskolan senaste gången. Elias var redan ur skridskorna när kameran kom fram tyvär. :-(
 
 
 
 
 

RSS 2.0