Oväntat.

Idag fick jag oväntat ledigt. :-) Min kund var sjuk så, flyttade städen till nästa vecka.
 
Då ska jag passa på att mocka till hönsen i stora hönshuset idag. 
 
Jag tror att det kanske kan betyda att jag håller på att hitta tillbaka lite energi igen att jag pillar på bloggen lite. Hoppas det i alla falla.
 
Det har gått i nedåtgående spiral väldigt lång tid nu, faktiskt pratar vi år nu. Men tror att det i somras kanske börjat plana ut och hoppas nu på att det sakta börjar krypa uppåt igen.
Behöver inga mirakel. Har det bra nu med, men det kunde vara kul att orka någonting annat än det presis framför näsan. Och lite minne vore trevligt, så man inte är så glömsk. Men lite energi och ork står på första plats på önskelistan. :-)
 

Long time no see.....

Kikar in för andra gången på någon vecka, vet inte om det betyder något. Kanske kommer lite blogg lust? Men för tidigt att säga, får se. :-D
 
Idag har pojkarna och jag gjort Marabouchokladhus‬ tillsammans. Vit choklad till taken och vanlig choklad till väggarna. Blev lättare att skära ut fönster och dörrar om man värmde chokladkakan lite i micron först. :-)
 
 
 
 
 
Förövrigt väntar vi ju på snön, som lyser med sin frånvaro. :-( Jag fyller år nu i veckan och får väl önska mig snö i present då. ;-)
 
Nå klockan går, dax att gå till kojs. Imorgon väntar skjuts av pojkarna till skola och förskola och sedan jobb. Först av allt ska hund och höns ut.
 
Nattienatt. <3

RSS 2.0